Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet olyan férfit találni aki elfogadja, hogy nekem az anál nem jön be?
Figyelt kérdés
Már két párkapcsolatom ment tönkre azért mert az elsőnél nem csináltam,a második kapcsolatban meg annyira rossz élmény volt,hogy szakítottam .Óvatos volt mégis. Régebbi partnereimnek ez nem volt fontos. De pl. Van olyan barátnőm akinek nem jön be de a pasi kedvéért belemegy,de ő is mondja hogy fáj neki. A kérdésem az van még olyan férfi aki nem szereti az anál szexet?2016. dec. 27. 10:13
21/25 anonim válasza:
vannak férfiak akik nem szeretik az anált.. olyat keress.
22/25 anonim válasza:
Én se értem, mi lehet jó benne. (F)
23/25 anonim válasza:
16-os, tán szeretnéd bedugni? 4-es voltam.
24/25 anonim válasza:
Kesdves kérdező, 4-es vagyok. Sok olyan dolog van, amit a férfiak utálnak a nőkben, csak mi nem pitsáskodunk mindenen. Ez a párkapcsolat vele járója. Ezzel nem azt mondom, hogy hagyd ezt az anál dolgot. Csak arra válszolnék, hogy csinálsz olyan dolgot ami rossz.
25/25 anonim válasza:
Taszít az anal, sose csináltam de vhogy.nem 18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!