Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire nehéz olyan lányt találni, aki elfogadja a külsőmet, isten ments tetszik is neki?
20 éves vagyok,de soha nem volt még barátnőm és ezt egyre nehezebben viselem.Nagyon rossz érzés látni nap mint nap azt a rengeteg lányt,akiknél nekem úgysincs semmi esélyem.Még rosszabb,amikor fiúkkal vannak együtt...
Sajnos nem toleránsak az én külsőmmel kapcsolatban.Az egyik legfőbb gond,hogy 192 cm magas vagyok,valamint mellé viszonylag vékony,kicsit izmos testalkatú(kondizok rendszeresen,de alkatilag sosem leszek a nagydarab,kigyúrt vagy éppen mackós férfi).Az arcom fogalmam sincs tetszik-e nekik,de gyanítom nem(bár eddig senki nem rondázott le,eddig csak helyesnek mondtak,de én nem hiszem).Nagy problémám,hogy a lábaim maradandóan károsodtak egy balesetben és kicsit furcsán állnak,látszódik ez a járásomon.Nem vészes,de tényleg látható és engem zavar is.Na meg emiatt nem is edzhetek rá,ezért jó vékonyak ezek az egyméteres lábak.
A belsőmmel nem megyek semmire,mert esélyem sem nyílik ismerkedésre.Csak hogy egy példát mondjak:tömegközlekedésen is ha van mellettem szabad hely,rám néznek a lányok,majd tovább mennek és inkább állnak vagy leülnek más,helyesebb fiú mellé.
"soha nem volt még barátnőm"
Nem is lesz, törődj bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!