Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet olyan férfit találni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet olyan férfit találni aki elfogadja, hogy nekem az anál nem jön be?

Figyelt kérdés
Már két párkapcsolatom ment tönkre azért mert az elsőnél nem csináltam,a második kapcsolatban meg annyira rossz élmény volt,hogy szakítottam .Óvatos volt mégis. Régebbi partnereimnek ez nem volt fontos. De pl. Van olyan barátnőm akinek nem jön be de a pasi kedvéért belemegy,de ő is mondja hogy fáj neki. A kérdésem az van még olyan férfi aki nem szereti az anál szexet?
2016. dec. 27. 10:13
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
87%
Pl én
2016. dec. 27. 10:16
 2/25 anonim ***** válasza:
60%
Engem sem vonz az anál, popsit simogatni szeretem, oda élvezni, de farok a punciba való ;))
2016. dec. 27. 10:17
 3/25 anonim ***** válasza:
33%
Nekem pedig az a kérdésem, hogy van még olyan nő aki igazán szereti, és hajlandó megismerni egy férfit? 28f
2016. dec. 27. 10:18
 4/25 anonim ***** válasza:
13%
Érdekes, hogy a nők által elvárt dolgoknak meg kell felelnie 1 férfinak, de fordítva, már kérdéseket vet fel.....m
2016. dec. 27. 10:20
 5/25 A kérdező kommentje:
4.Én soha nem csinálnék a párommal olyat ami fáj,vagy nem jó neki.
2016. dec. 27. 10:21
 6/25 anonim ***** válasza:
54%
Sok férfit nem izgat az anál, én ezzel is ugy vagyok mint az ázsiai csajokkal, egyszer kipróbálnám de ha nem jön össze sem gáz
2016. dec. 27. 10:23
 7/25 anonim ***** válasza:
62%
Egyáltalán nem izgat az anál. Semmi kedvem mások fenekèben turkálni
2016. dec. 27. 10:31
 8/25 anonim ***** válasza:
66%
7 es pedig jo melo az urologus
2016. dec. 27. 10:36
 9/25 anonim ***** válasza:
63%

ma 10:36

Sosem akartam az lenni :D

2016. dec. 27. 10:37
 10/25 anonim ***** válasza:
65%

hát a barátommal 4 éve vagyunk együtt...ő is mindig mondja hogy szivesen kipróbálná velem, de én nem akarom!!! folyamatosan mondja hogy na csak egyszer ki kellene...

de nem hiszi el hogy nem vonz ez a dolog...nem értem miért nem jó nekik a normális lyuk..

biztos van valahol olyan pasi, akit nem vonz a dolog, az tuti...lehet hogy kiváncsi, de nem érdekli, és nem izéli a bnőjét hogy na próbálják ki..

23 l

2016. dec. 27. 10:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!