Szerintetek mennyire nehéz olyan férfit találni, aki elfogadja, hogy nem szeretnék több gyereket, nekem elég a kislányom?
Figyelt kérdés
Egyedül nevelem a kislányomat, és sokszor eszembe jut, hogy vajon találok-e olyan férfit, aki elfogadja, hogy nem szeretnék több gyereket?2012. jún. 15. 19:33
1/4 anonim válasza:
Én már nem kezdenék újabb babázásba, és feltételezhetően nem vagyok egyedül. Szóval nem lehetetlen.
F
2/4 anonim válasza:
Akinek van már gyereke, azzal könnyebb de akinek nincs azzal nehéz lehet.
3/4 anonim válasza:
Több az esélyed olyannal, akinek már van gyereke, vagy aki idősebb. Vagy a kettő együtt. :o)
Bár én azt gondolom, hogy ez az érzés még Benned is megváltozhatsz, ha találsz valaki olyat, még az is lehet, hogy vágyni fogsz szerelmetek közös gyümölcsére...
4/4 anonim válasza:
Szerintem akinek nincs gyereke,annak nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!