Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék olyan fiatal lányt találni szexkapcsolatra később esetleg többre, aki elfogadja, hogy házas vagyok és a szeretőm lenne? 38F
A gyengéim a tinilányok, nagyon fiatalos kinézetű nők. A feleségem meg már eléggé benne van a korban, egyáltalán nem vonz már szexuálisan, de sok minden összeköt vele. Közös vagyon, vállalkozás, gyerek. Nem szeretném ezt felrúgni egyelőre.
Fiatal lányok (17-20-ig) mit gondolnak erről? Egy 38 éves férfire tudnak úgy nézni, mint szexuális partnerre?
Férfiként tudnék tekinteni rád, de a képmutatásod megfekszi a gyomrom.
Bocs ,de erkölcsileg nekem nem jönnek be a gyenge lelkű pasik.
Keresek valami tökösebbet, igaz szívű vitézt.
Ha van elég pénzed akkor...... A hírdetési oldalak tele vannak ilyen ajánlatokkal.Konkrétan, hogy "üzletember támogatna diáklányt".
Amúgy ez lenne az első próbálkozásod vagy van már tapasztalatod ilyen téren?
Szerintem amit én csinálnék, az pont őszinte és semmi képmutatás nincs benne. Mi a feleségemmel nyitott kapcsolatban élünk, már egy jó ideje. És a lánynak is nyíltan elmondanám, hogy mi a helyzet, semmit nem titkolok. Ebben mi a megcsalás, képmutatás, gyávaság?
Sok férfi meg a csillagot is lehazudja az égről, én meg egyenesen megmondom, hogy mit tudok kínálni...
# 3-nak
már volt ilyen szeretőm, a feleségem is tudott róla, nyílt házasságban élünk, nincs ebből probléma, a gyerekeimnek mindent megadok, nagyon jól megy a vállalkozás, jómódban élünk
de én szerelmet, szeretőt keresek, nem prostit
sőt, a korábbi szeretőm egy ideig nálunk is lakott, mert éppen megszűnt az albérlete
semmi gond nem volt, toleráns a párom és én is
Ha nyílt kapcsolat és tudd róla a feleség akkor viszont nincs sok akadálya.
Én csak azt utálom ,amikor valaki hazudozik össze vissza.
Amúgy chat oldalon próbáltad már? Engem rendszerint ott akarnak beszervezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!