Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék olyan fiatal lányt találni szexkapcsolatra később esetleg többre, aki elfogadja, hogy házas vagyok és a szeretőm lenne? 38F
A gyengéim a tinilányok, nagyon fiatalos kinézetű nők. A feleségem meg már eléggé benne van a korban, egyáltalán nem vonz már szexuálisan, de sok minden összeköt vele. Közös vagyon, vállalkozás, gyerek. Nem szeretném ezt felrúgni egyelőre.
Fiatal lányok (17-20-ig) mit gondolnak erről? Egy 38 éves férfire tudnak úgy nézni, mint szexuális partnerre?
Jobb lenne, ha igénytelen útszéli örömlányokhoz járnék, vagy verném a családomat, mert frusztrált vagyok a meg nem élt szexuális vágyak miatt? Vagy hazudoznék otthon és a szeretőmnek is?
A feleségemmel tiszteljük egymást, gyerekeket nevelünk, teljesen normálisan, jólétben, csak éppen szexuálisan nyitottan.
Na de a lényeg: vannak ilyen lányok, akiket keresek? Nem prostit keresek, hanem szerelmet.
"Nem prostit keresek, hanem szerelmet"
Ezen behaltam. A szerelemkeresésnek nem ez a módja. Főleg nem ha még a korhatárt is leszögezed. Az emberek ma óriási tévhitben élnek a szerelemmel kapcsolatban. Vagy szimplán hazudsz. Remélem valami olyan csitrit fogsz ki, aki majd teljesen tönkrevág anyagilag és lelkileg is.
Hát ez szerintem sem normális dolog. Inkább csak a gyerekeknek rossz, mert ők azt látják, hogy az apjuk (meg talán az anyjuk is) félrekfél és azt fogják hinni, hogy ez természetes, majd később, ha nekik is lesz párjuk, ők is majd járnak szépen félrebszni, hisz a szüleik is ezt csinálták... hiába magyarázod nekik esetleg hogy ez nem így megy, ők ezt akkor is követendő példának fogják venni. És ők is ezt fogják csinálni. Szuper.
Szerintem a 17-20 éves korosztály nem fogja ezt nagyra tartani, bár ők is szerelmet keresnek, de nem hiszem hogy egy házas, gyerekes férfival akarják élni az életüket. Ezt onnan gondolom mert én is ebbe a korosztályba tartozom.
Esetleg megpróbálhatnád a feleségeddel rendbe szedni a dolgokat, hogy végre egy normális család legyetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!