Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha gyereket, családot is szeretnék (saját gyerekre gondoltam), akkor szerinted max. Hány éves nőkkel ismerkedjek?
Ha te 34 vagy, akkor 28-34 év közöttit válassz.Az én párom 3 évvel idősebb csak tőlem. Mi tavaly előtt vállaltunk babát (22 hetesen sajnos halva született). A mostani kislányunkat 7 hónap letelte után hoztuk össze. Ha majd babát szertenétek előtte te is menj el kivizsgálásra, de jó ha előtte a párodat is megismered, ami szerintem egy év azért kell. Mi idén 7 éve vagyunk együtt, de még így is vannak meglepetések. Sok nő azért nem vállal hamarabb gyereket (pedig szeretne), mert iskolával később végzett, legalább 2 év munkaviszony kell a gyeshez, még nem érzi magát felkészültnek,meg ki tudja még mi oka van... Vannak akik meg túl korán összehozzák és vagy együtt maradnak vagy szétmennek.
Sok sikert a megfelelő anyajelölt kiválasztásához, és sok sikert az apasághoz. Szerintem jó apa leszel :)
(29hetes kismama)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!