Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan ismerkedjek meg a lánnyal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ismerkedjek meg a lánnyal?

Figyelt kérdés
Van egy lány a sulimban aki nagyon tetszik, foleg mert nem ribi-típus és sokak szerint irtó rendes. Tud rólam, baratnoit kerdezgettem hogy hova valosi stb. Ezt nem is az info miatt kerdeztem, csakhát gondolom elmondják neki, hogy "XY kerdezett rolad". Lesz egy bál ahova mindketten megyunk, gondoltam tancolok vele, beszélgetek, majd kicsit kesobb ha mar hangulatban leszunk elkerem a szamat. Ugy gondoltam majd par nap mulva rairok FBn hogy "arra jarok es ha mar ott leszek megneznelek". Azaz kihivom. Mit szoltok ehhez, legyszives adnatok valami tanácsokat? Koszonom elore is. 16/f

2012. ápr. 14. 22:46
 1/1 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg, nem menne-e veled arra a bálra, mint partner :-) de ha ezt nem mered, úgy is jó, ha csak ott kéred fel táncolni. A számát is kérd el. Sőt, akár ott helyben meg is beszélhetsz vele egy találkozót másnapra. Nyugi, ettől még nem esel bele a túlzott nyomulás kategóriába. Sok szerencsét! :-)
2012. ápr. 14. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!