Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnap lesz egy pár koncert a városi napokon, hogy ismerkedjek lánnyal?
Attól függ mennyire akarsz lazáskodni.
Ha kis aranyos, vicces gyerek akarsz lenni igyál előtte egy kicsit. "Megcsiccsenve" nem fogsz félni :D
kössél fel a fejedre egy üres tejfölös dobozt.a mellkasodra gyorsan tetováld rá hogy ''ismerkednék népművészeti cserépedény(köcsög)'' jah és nem árt ha gyorsan felszedsz magadra úgy 30kilo izmot
na az a lényeg hogy beállsz elé akkor elkezd röhögni a sapidon...majd szétrántod az inged és megmutatod neki a varratot..tuti siker.
"Ha kis aranyos, vicces gyerek akarsz lenni igyál előtte egy kicsit. "Megcsiccsenve" nem fogsz félni :D"
De az alkoholtól meg lehet suvadni. :\
Eddig úgy látom nem igazán kaptál értelmes választ.
Én azt mondom hogy ilyen helyen nem nagyon lehet lányokkal ismerkedni meg leszólítani őket. Mert egy lány soha nincs egyedül. Vagy a barátjával van, tehát ott eleve nem próbálkozhatsz...vagy egy baráti társaságban, akiktől meg nem fog elválni hogy veled lehessen. Na meg akkor ciki ha a társaság egyik fiú tagja épp a pasija. Az elég gáz szitu.
Szóval az ottani ismerkedésre elég minimális az esély.
Mármint úgy értettem, hogy koncerten.
Ismerkedni mondjuk suliban lehet, vagy valamilyen tanfolyamon, vagy mondjuk konditeremben, meg persze neten is. Jóval nagyobb az esély.
De olyan nehéz ismerkednem, mert nem vagyok bulizós, a sulim infós suli, az egész suliban van kb 15 lány. :\
Nem tudom hol kéne ismerkednem. Netes randin meg nem kellek senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!