Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedjek meg a lánnyal?
Van egy lány aki nagyon bejön nekem.Májusba láttam először a buszon és rögtön megtetszett.Barna hajú szép barna szemei vannak,szép arca van.Nem sikerült év végéig megismernem.
Szerintem bejövök a csajnak mert mindig szemeztünk.Párszor mellé álltam hozzá értem nem húzódott el tőlem.
Nem láttam egészen a mai napig.Jövök haza felé valahogy eszembe jutott a csaj.Az egyik megállónál felszállt.
Én ültem ő meglátott és úgy állt hogy lásson.Szerintem akar valamit nekem mondani mert a szájával test beszéd féleséget csinál.Mikor szálltam lefele a buszról akkor 1-2 cm-re megálltam előtte és jó mélyen a szemébe néztem.
Hogy ismerkedjek meg vele? Nagyon bejön nekem a csaj.
Előre is Köszi a Válaszokat
"Szerintem akar valamit nekem mondani mert a szájával test beszéd féleséget csinál."
Na, ezt megnéztem volna, így viszont, hogy nem láttam, csak röhögtem egy nagyot! :D
Amúgy ja, ne várd hogy ő csináljon bármit, neked kell melléülni, és megszólítani.
Nagyon oda vagyok a csajéért.
Amúgy a száját jobbra -balra mozgatja.
Nem tudom miért csinálja
Valószínüleg eszik valamit, esetleg rágózik.
Hülye vagy?
Utolsó:Képzeld nem eszik semmit és nem is rágózik...
És nem vagyok hülye!!!
Na, ez így még viccesebb. Nem akarlak kinevetni, de azért ez a "száját jobbra-balra mozgatja" dolog elég furcsa. Nem is tudom mit gondolnék, ha látnék egy lányt a buszon aki jobbra-balra mozgatja a száját. Ja, de tudom! Azt hinném, hogy testi fogyatéka van, és az idegi vezérlése nem működik megfelelően. Van aki a fejét mozgatja jobbra-balra emiatt, biztos láttatok már ilyesmit.
Egyébként továbbra is azt tartom, hogy addig nem lesz semmi, amíg nem szólítod meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!