Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedjek meg a lánnyal?
Van egy lány aki nagyon bejön nekem.Májusba láttam először a buszon és rögtön megtetszett.Barna hajú szép barna szemei vannak,szép arca van.Nem sikerült év végéig megismernem.
Szerintem bejövök a csajnak mert mindig szemeztünk.Párszor mellé álltam hozzá értem nem húzódott el tőlem.
Nem láttam egészen a mai napig.Jövök haza felé valahogy eszembe jutott a csaj.Az egyik megállónál felszállt.
Én ültem ő meglátott és úgy állt hogy lásson.Szerintem akar valamit nekem mondani mert a szájával test beszéd féleséget csinál.Mikor szálltam lefele a buszról akkor 1-2 cm-re megálltam előtte és jó mélyen a szemébe néztem.
Hogy ismerkedjek meg vele? Nagyon bejön nekem a csaj.
Előre is Köszi a Válaszokat
Ebbe igazad van szerintem 95% hogy bejövök neki.
Nagyon is kockázatos lenne ez..
nem értem miért olyan nehéz ez. na szóval elmagyarázom. látásból ismeritek már egymást, tehát nem vagy vadidegen számára. az ismerősök pedig általában köszönnek egymásnak. ha legközelebb látd buszon nyugodtan köszönhetsz neki egy sziá-val, vagy inthetsz neki a kicsi kezedel:) ne rohand le puszival, az nem lenne olyan jó:D aztán legközelebb is köszöntök egymásnak, utána meg egyenes út, hogy leülsz az ismerősöd mellé és beszélgettek:) ennyi, semmi extra, könyed és nem nehéz. ha már egy pár hónapja bámulod akk várhatsz még egy kicsit addig amíg az istegetéstől eljuttok a pusziig, beszélgetésig:) csak legközelebb köszönj neki:)
L/16
hát attól függ,hány éves vagy,és hogy Ő hány éves...
én lány vagyok,adhatok pár tanácsot:D
köszönj rá,mosolyogj rá,állj közel mellé,stb.:D
vagy szólítsd le,mondj neki valamit,ami csak úgy jön,ha a buszmegállóban van,akkor pl.azt,hogy te is a "4essel mész?én is..abban az utcában laksz..."stb.(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!