Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedjek meg a lánnyal?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki nagyon bejön nekem.Májusba láttam először a buszon és rögtön megtetszett.Barna hajú szép barna szemei vannak,szép arca van.Nem sikerült év végéig megismernem.
Szerintem bejövök a csajnak mert mindig szemeztünk.Párszor mellé álltam hozzá értem nem húzódott el tőlem.
Nem láttam egészen a mai napig.Jövök haza felé valahogy eszembe jutott a csaj.Az egyik megállónál felszállt.
Én ültem ő meglátott és úgy állt hogy lásson.Szerintem akar valamit nekem mondani mert a szájával test beszéd féleséget csinál.Mikor szálltam lefele a buszról akkor 1-2 cm-re megálltam előtte és jó mélyen a szemébe néztem.
Hogy ismerkedjek meg vele? Nagyon bejön nekem a csaj.
ezen én is kicsit szakadtam :D milyen az a szájjal történő testbeszéd? netán szopást szimulált vele? vagy nem értem :D
2010. szept. 3. 18:14
13/27 A kérdező kommentje:
Nem.
Szerintem valami jelbeszéd..
2010. szept. 3. 18:19
14/27 kkzz válasza:
Akkor morzézz vissza neki. Amúgy ez egy kicsit sántít, én legalábbis nehezen tudom elképzelni magam egy olyan szituációban ahol egy lány jobbra-balra mozgatja a száját, amit nem tudok mire vélni.
2010. szept. 3. 18:21
15/27 A kérdező kommentje:
És tudsz valami jelbeszédet?
Vagy inkább szólítsam le valahogy?
2010. szept. 3. 18:27
16/27 A kérdező kommentje:
Amúgy ezt látni kell..:D
2010. szept. 3. 18:31
17/27 anonim válasza:
Az én sztorim kicsit durva :D általánosba tetszett egy lány, de nem mertem neki megmondani .. és mikor elmentünk szakközépbe fülembe jutott hogy, tetszettem neki még általánosba is, aztán láttam a buszon ugy néztük egymást hogy majd kiesett a szemünk és egyszercsak bátorságot vettem (nemtudom hogy sikerült), de odamentem és megcsókoltam ő pedig visszacsókolt és vagy 2 percig. Aztán azóta is együtt vagyunk. 17/f
2010. szept. 3. 18:40
18/27 anonim válasza:
végülis ez off volt :D nah szóval az lenne hogy menny oda hozzá .. vagy nem lessz semmi !!!! a lányok szinte biztos h nem kezdeményeznek ...(hacsak nem egy büdös ribanc :D)
2010. szept. 3. 18:42
19/27 A kérdező kommentje:
Ezen én is gondolkoztam mi lenne ha oda mennék és szájon csókolnám
2010. szept. 3. 18:45
20/27 anonim válasza:
Hát nemtudom nekem bejött.. csak nekem annyiba más volt hogy tudtam hogy tettszek neki, ahogy olvastam nálad ez nem 100% , és ha talán nemjössz be neki akkor az ugy nagy égés is lehet, szóval csak okosan :).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!