Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedjek nőkkel, ha nincs időm és alkalmam rá?
Figyelt kérdés
Napom abból áll ,hogy felkelek- kocsival be melóba -kocsival haza -evés és beájulás az ágyba és ez 7-ből 6 nap így megy.12-16órákat dolgozom. Munkahelyen szinte nincs nő vagy aki van az már foglalt. Boltban próbáltam már vásárlás közben, de azonnal lekoptattak.Diszkó nem a világom ,mindig is utáltam.2012. ápr. 11. 17:41
1/20 anonim válasza:
Esetleg mikor mész haza, ne otthon egyél, hanem máshol. vagy ne kocsival menj néha vagy ne aludj, hanem szórakozz este. ez pár lehetőség.
2/20 anonim válasza:
+ ott van a 7. nap nem vagy te Isten, hogy megpihenj bent a lakásodban, kint pihenj egy parkban pl.
3/20 anonim válasza:
Ha nincs időd nőzni akkor hogy lesz időd egy normális párkapcsolatra ?
4/20 A kérdező kommentje:
Kocsival kell mennem mert nincs járat. Étterembe párral mennek a nők ,legalábbis eddig mindig ezt láttam.
2012. ápr. 11. 17:47
6/20 A kérdező kommentje:
Parkba kimegyek, milyen szöveggel szólítsak le egy vadidegent, hogy ne rémüljön meg, ne küldjön azonnal el a fenébe? No meg ott is nagyrészt párban vagy barátnőkkel járnak a nők.
2012. ápr. 11. 17:50
7/20 A kérdező kommentje:
Egy vihogó barátnőkupachoz nem mernék odamenni mert köznevetség tárgyává válnék.Egyet leválasztani meg nem lehet ilyen helyen, ahol kajálni mennek.
2012. ápr. 11. 17:52
8/20 anonim válasza:
Ismerős helyzet, nehéz ügy, és kivitelezhetetlen. Össze még össze lehet jönni, de normálisan megismerni és elég időt együtt eltölteni az már nem működik.
Próbálj neten ismerkedni. bár sok a kamus pics@, aki egóépítésből lép fől, meg nem válaszolgat, sőt ki se tölti az adatlapját, de ezeket gyorsan ki lehet szűrni. Vannak azért értelmes és normálisan gondolkodó lányok is, csak sajnos nem ők a többség.
Többiek
7. nap örül az ember hogy nem kell kikelnie az ágyból óracsörgésre.
Ne aludj? Végezz te úgy 14 óra munkát hogy nem alszod ki magad. Véletlen valakire ráejted a 800+kg-s raklapot és pihenhetsz életed végéig egy olyan helyen ahol téged dugnak.Biztos élveznéd.
9/20 anonim válasza:
Nem a leszólítás módján múlik, hanem a külsődön. Ha tetszenél az illető lánynak, nem küldene el.
10/20 anonim válasza:
Látom utolsó most jöttél a melóból, úgy látszik humorodat ott hagytad. A nem alvás csak egy lehetőség, nem mondtam hogy javaslom, csak elmondtam hogy ezt IS teheti. és oké, hogy dög fáradt meg minden a 7. napra, de ha annyira akar egy barátnőt akkor igenis ki kell mozdulnia. Ha nem akarja annyira ott a net.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!