Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedjek lányokkal lány létemre?
Senki sem tudja, hogy leszbikus vagyok, éppen ezért nagyon nehezek a mindennapjaim a sok hazugság miatt. Én is szeretnék ismerkedni, mint a többi korombeli, (18 vagyok), viszont nem tudom, hol és hogyan kéne. :(
Normális lánynak látszom a mindennapokban, azzal az egy különbséggel, hogy a többséggel ellentétben nekem még nem volt kapcsolatom.
Szia!
Szivesen leszek az albaratod. Mindig is erdekelt miert lesz egy lany leszbikus amikor meg nem is volt kapcsolata?
Ha erdekel kuld egy privit
26F
Ha Budapesthez közel vagy gyere szombaton ösztrosokkra ;)
Nem tudom mennyire lehet minőségi kapcsolatot kialakítani, én még nem próbáltam ott "becsajozni". De ha körülötted minden lány szereti a lányokat nagyobb önbizalommal szerintem sima ügy. :)
KAMU !!!
Egy perverz kiéhezett pasi akar csajokat találni akiket megdughat !!!
NEHOGY BEDŐLJETEK NEKI !!!!!!!
Nem kamuból kérdeztem, de nem is nagyon értem, ha férfi lennék, így hogyan szerezhetnék lányokat magamnak ily módon... :O
pride.hu-n próbálkoztam már, de mégsem olyan, mint a személyes ismerkedés. Köszi az eddigi tippeket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!