Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedjek lányokkal lány létemre?
Figyelt kérdés
Senki sem tudja, hogy leszbikus vagyok, éppen ezért nagyon nehezek a mindennapjaim a sok hazugság miatt. Én is szeretnék ismerkedni, mint a többi korombeli, (18 vagyok), viszont nem tudom, hol és hogyan kéne. :(
Normális lánynak látszom a mindennapokban, azzal az egy különbséggel, hogy a többséggel ellentétben nekem még nem volt kapcsolatom.
2012. márc. 7. 16:33
31/40 anonim válasza:
Nem, nem foglaltalak bele, csak azokat akiket ismerek. Örülök, hogy ennyire nyílt vagy:)
32/40 anonim válasza:
Nem, nem foglaltalak bele, csak azokat akiket ismerek. Örülök, hogy ennyire nyitott vagy:)
33/40 anonim válasza:
Bocsi telón, ha kijavítok valamit az előtte lévőt is elküldi.
34/40 anonim válasza:
Kérdező és a többi 18 év körüli lány!
Én nem vagyok benne biztos, hogy leszbikus vagyok-e vagy sem, de abban sem, hogy heteró lennék. Mostanában eléggé elbizonytalanodtam..
Szívesen beszélgetnék valakivel, hátha az segítene. Ha van kedvetek írjatok privit.
Én is 18 vagyok és Budapesti.
35/40 anonim válasza:
Úgy érzem elég öreg vagyok a társaságban,de 21 éves vagyok és Budapesti.Szóval leszek én az idősebb:(:D:D
36/40 anonim válasza:
Utolsó, ne mondj már ilyet, nem vagy öreg, én is 21 vagyok:))
37/40 anonim válasza:
Ha tényleg lány vagy, írj privit:)
38/40 anonim válasza:
Én Kecskemét közelében lakok, valaki szeretne ismerkedni? :)
39/40 anonim válasza:
12:31! Az előző oldalon keress az enyémmel egyező százalákkal rendelkező válaszokat. Azokat én írtam. :)
40/40 anonim válasza:
Kecskeméten elég nagy leszbikus kommuna van, reméle megtalálsz majd minket;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!