Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedjek lányokkal lány létemre?
Senki sem tudja, hogy leszbikus vagyok, éppen ezért nagyon nehezek a mindennapjaim a sok hazugság miatt. Én is szeretnék ismerkedni, mint a többi korombeli, (18 vagyok), viszont nem tudom, hol és hogyan kéne. :(
Normális lánynak látszom a mindennapokban, azzal az egy különbséggel, hogy a többséggel ellentétben nekem még nem volt kapcsolatom.
Szia! Én is hasonló cipőben járok, mint Te. Próbáltam neten, de nem jött össze. Egy meleg ismerősöm mondta, hogy Ő baráti társaság révén ill. meleg szórakozóhelyeken ismerkedik. Melyik városban laksz?
18L
Ha Csongrád megyei vagy én szívesen ismerkednék veled, mert hasonló "cipőben" járok mint te:)
20l
Velem is ugyan ez van, bár én csípem a szakállas, rokker palikat is :P De 10 éves koromban jöttem rá, hogy szerelmes tudok lenni lányba, de sok bátorságom sosem volt "hódítanom" köreikben, roppant megnyerő személyiségemmel xD
Különben is mekkora cink már egyedül bemenni egy ilyen szórakozóhelyre. EGYEDÜL! Júúj xD
Sziasztok!
Én egy biszex lány vagyok. Még nekem sem volt kapcsolatom lánnyal, egyszer csókolóztam lánnyal és kb ennyi történt.
Borsod megyében lakom, 19 éves vagyok. Ha gondoljátok írjatok privit, nagyon szívesen ismerkednék :)
Hmm utolsó, énekelni akartál? :D Amúgy majdnem Miskolc.. de mégsem :)
Üdv:utolsó előtti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!