Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol ismerkedjek nőkkel, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkedjek nőkkel, ha nincs időm és alkalmam rá?

Figyelt kérdés
Napom abból áll ,hogy felkelek- kocsival be melóba -kocsival haza -evés és beájulás az ágyba és ez 7-ből 6 nap így megy.12-16órákat dolgozom. Munkahelyen szinte nincs nő vagy aki van az már foglalt. Boltban próbáltam már vásárlás közben, de azonnal lekoptattak.Diszkó nem a világom ,mindig is utáltam.
2012. ápr. 11. 17:41
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Netes társkeresőre gondoltam én is, csak tartottam a kamusoktól franc se tudja ki van a másik oldalon ,lehet éjszakákat beleölök egy beszélgetésbe ismerkedésbe a másik oldalon meg egy dagadt fószer vihog :) Sikerült valakinek ott komoly kapcsolatot szerezni?
2012. ápr. 11. 18:04
 12/20 anonim ***** válasza:
Neked olyan kell akit szükség esetén melóból hazafelé felveszel, és másnap kiraksz... ha érted a célzást.
2012. ápr. 11. 18:14
 13/20 anonim ***** válasza:
Én csak valódi emberekkel ismerkedtem, volt akivel randiztam, de végül a randin nem tetszett és be raktam barátnak...és volt jobb tapasztalatom is.
2012. ápr. 11. 18:15
 14/20 A kérdező kommentje:
12-es kösz értem,de nem qrvázni akarok.
2012. ápr. 11. 18:21
 15/20 anonim ***** válasza:

A netes társkeresés nem egy jó módszer, de ha tényleg nincs más lehetőséged, akkor talán érdemes megpróbálni.

Egyébként olyan helyre menj, ahol az emberek kutyát sétáltatnak, oda általában egyedül mennek.

2012. ápr. 11. 18:35
 16/20 anonim ***** válasza:
0%

ki az a hülye aki olyan melót választ ahol 16 órát dolgozik???

Mi vagy te japán?:D

Sztem lépj ki xd

Nekem sz@r lenne úgy az élet...

2012. ápr. 11. 22:52
 17/20 anonim ***** válasza:
tudod, van olyan, hogy nincs más lehetőség de kell a pénz...
2012. ápr. 11. 23:01
 18/20 A kérdező kommentje:
Kell a pénz saját lakásra gyűjtök,még jópár év ,de meglesz és nem kell 30év hitelt nyögni.Akkor hagyjam a francba addig az ismerkedést?
2012. ápr. 12. 20:19
 19/20 anonim ***** válasza:
Nem, ne hagyd. Viszont vedd figyelembe, hogy antiismerkedős eset vagy, szóval bízz a véletlenben... esetleg tényleg lesz olyan akit reggel elviszel, este meg hazaviszel, csak még nem vetted észre a buszmegállóban, mert elhúzol előtte.
2012. ápr. 12. 20:24
 20/20 anonim ***** válasza:
ha így állsz a csajozáshoz, ásd el magad. a csajok nem bírják, ha a munka és egyebek között a legutolsó helyen állnak neked
2012. ápr. 16. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!