Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedjek nőkkel, ha nincs időm és alkalmam rá?
Figyelt kérdés
Napom abból áll ,hogy felkelek- kocsival be melóba -kocsival haza -evés és beájulás az ágyba és ez 7-ből 6 nap így megy.12-16órákat dolgozom. Munkahelyen szinte nincs nő vagy aki van az már foglalt. Boltban próbáltam már vásárlás közben, de azonnal lekoptattak.Diszkó nem a világom ,mindig is utáltam.2012. ápr. 11. 17:41
11/20 A kérdező kommentje:
Netes társkeresőre gondoltam én is, csak tartottam a kamusoktól franc se tudja ki van a másik oldalon ,lehet éjszakákat beleölök egy beszélgetésbe ismerkedésbe a másik oldalon meg egy dagadt fószer vihog :) Sikerült valakinek ott komoly kapcsolatot szerezni?
2012. ápr. 11. 18:04
12/20 anonim válasza:
Neked olyan kell akit szükség esetén melóból hazafelé felveszel, és másnap kiraksz... ha érted a célzást.
13/20 anonim válasza:
Én csak valódi emberekkel ismerkedtem, volt akivel randiztam, de végül a randin nem tetszett és be raktam barátnak...és volt jobb tapasztalatom is.
14/20 A kérdező kommentje:
12-es kösz értem,de nem qrvázni akarok.
2012. ápr. 11. 18:21
15/20 anonim válasza:
A netes társkeresés nem egy jó módszer, de ha tényleg nincs más lehetőséged, akkor talán érdemes megpróbálni.
Egyébként olyan helyre menj, ahol az emberek kutyát sétáltatnak, oda általában egyedül mennek.
16/20 anonim válasza:
ki az a hülye aki olyan melót választ ahol 16 órát dolgozik???
Mi vagy te japán?:D
Sztem lépj ki xd
Nekem sz@r lenne úgy az élet...
17/20 anonim válasza:
tudod, van olyan, hogy nincs más lehetőség de kell a pénz...
18/20 A kérdező kommentje:
Kell a pénz saját lakásra gyűjtök,még jópár év ,de meglesz és nem kell 30év hitelt nyögni.Akkor hagyjam a francba addig az ismerkedést?
2012. ápr. 12. 20:19
19/20 anonim válasza:
Nem, ne hagyd. Viszont vedd figyelembe, hogy antiismerkedős eset vagy, szóval bízz a véletlenben... esetleg tényleg lesz olyan akit reggel elviszel, este meg hazaviszel, csak még nem vetted észre a buszmegállóban, mert elhúzol előtte.
20/20 anonim válasza:
ha így állsz a csajozáshoz, ásd el magad. a csajok nem bírják, ha a munka és egyebek között a legutolsó helyen állnak neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!