Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én már úgy szeretnék valakit szeretni, aki viszont szeret engem, de miért ilyen nehéz manapság olyan lányt találni, aki elfogadja az alacsony fiúkat is, miért kell mindenkinek a magas fiú inkább, így miért nem adnak még esélyt sem az ismerkedésre?
PONT MA találkoztam egyik bnőmmel, és ott volt a pasija, akit még nem láttam eddig, most a pasi egy jó 10 centivel alacsonyabb bnőmnél... és sztem nem is néz ki jól. de bnőm meg odavan érte. szóval vannak ilyenek. de attól, hogy kb minden nap feltesz valaki valami hasonló siránkozós kérdést, még nem lesz előrébb senki.
szépen megkapod a válaszokat, hogy de nem csak a magasságoddal van baj valszeg, mit kéne csinálnod, mire te keresed a kifogásokat. persze lányok is írnak ide, akik mondják, hogy nem számít a magasság, vagy ha számít, akkor miért, meg hogy keress alacsony lányokat, de erre meg a pasik bolydulnak fel, merthogy mi nők milyen igényesek vagyunk blablablablabla.
szerintem neked sem ez az első ilyen kérdésed már, szóval tudhatod, hogy nem fogod itt megtalálni a választ. ki kéne mozdulni, és ismerkedni, nem pedig siránkozni, hanem mindent beleadni az életbe. úgyis elég rövid.
165cm magas vagyok.
Amúgy ismerkednék én szívesen élőben, de ha megszólítottam eddig lányokat, nem éppen az jött le, hogy van kedvük ismerkedni, pedig kedves és udvarias voltam mindenkivel.
Szóval ezek után én már nem is tudom hol ismerkedhetnék, mert mindig ilyen elutasítóak az emberek másokkal minden felé.
hát én 160cm-es lány vagyok, egyszer volt egy barátom akivel egymagasak voltunk, majdnemhogy kisebb volt nálam és oda voltam érte. sztem nem számít. legalábbis ha valaki megszeret, akkor úgy is szeret.
én világéletemben magasabb fiúkat kedveltem, de látod, hogy nem ez számít, itt az élő példa rá.
ma 10:37
ezt jó hallani, de már eddig is túl sokáig vártam és egyre nehezebb
ma 14:29
22 vagyok.
háhá. hát sztem még nem vagy semmiről lemaradva. én is 22 vagyok, mégse leszek öngyilkos, mert nem kellek senkinek. én is ugyanúgy alacsony vagyok.
amúgy annyi olyan alacsony fiút láttam már akire azt mondtam, hogy na ő jó pasi. nem ezen múlik sztem. csak már te bebeszéled magadnak h ez miatt vagy szar és ezt látják kívülről is hogy ezt gondolod magadról!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!