Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én már úgy szeretnék valakit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én már úgy szeretnék valakit szeretni, aki viszont szeret engem, de miért ilyen nehéz manapság olyan lányt találni, aki elfogadja az alacsony fiúkat is, miért kell mindenkinek a magas fiú inkább, így miért nem adnak még esélyt sem az ismerkedésre?

Figyelt kérdés
2012. febr. 22. 23:41
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Mind magasság-fasiszta hidd el. A 150-160 cm-eseket kerüld el, mert ezek a legelutasítóbbak. Próbálkozz veled egymagas vagy kicsivel magasabb lányoknál, hátha adnak esélyt, bár nehéz. Engem 172 cm-vel félredobnak, mert nem passzolok a trendi 10 cm-es magassarkú cipőjükhöz. minél alacsonyabb egy lány annál valószínűbb, hogy irigy a tőle magasabb 168-175 cm magasságú csajokra. Ezért elkezdenek kompenzálni a magas férfiakkal. Ekkor jön a szokásos védekezésük, hogy védelem meg biztonság .. ami BS, mert nem létezik. Megnéznem mit csinálna a magas faszikátok 3 késes támadóval szemben.. A nők aljasok és minél kedvesebb vagy velük annál inkább ki fognak használni. Ezt tudják. Az alacsony srácok legtöbbje visszahúzódó, csendes egyén, ezekre hajtanak, hogy megalázzák és utána jól kidobják v megcsalják őket.. Ne bízz meg bennük.
2012. febr. 23. 20:54
 12/30 A kérdező kommentje:

ma 20:54

:(

kezdem belátni igazad lehet

2012. febr. 23. 21:03
 13/30 anonim ***** válasza:
elég szép általánosítást lenyomott az előző. de persze a te kicsi lelkednek ez kell :) húzódj akkor vissza, siránkozz, sajnáld magad, attól majd jobb lesz ^^
2012. febr. 23. 21:30
 14/30 anonim ***** válasza:
hát ja..jó benyomásaid lehettek eddig. most ezzel sikerült lerombolni amit írtam..nem hiszem,hogy ez segít szegény gyereken, ha te is ilyen pesszimizmussal állsz hozzá a dolgokhoz.10es voltam.
2012. febr. 23. 21:37
 15/30 anonim ***** válasza:
Kedves 13-aska azért mert Te apuci kis gazdag magas fiacskája vagy és mindened megvan másnak sajnos nem jutott ennyi és rengeteg megalázást is kapott. A te kicsi lelkednek biztos könnyebb de Nekem sajnos nem az.
2012. febr. 23. 21:46
 16/30 A kérdező kommentje:

ma 21:46

Már nekem sem az tesó.

2012. febr. 23. 21:58
 17/30 anonim ***** válasza:

Kérdező!

probálkozni lehet, azért ne add fel teljesen, talán Te több sikerrel jársz, és találsz 1db olyan nőt aki nem abba a 90%-nyi magasságmániás csoportba tartozik. De légy résen mindig :)

2012. febr. 23. 22:00
 18/30 anonim ***** válasza:

31:46-os: eléggé félrefogtál, úgyhogy szerintem legközelebb ne próbálkozz ezzel, mert égő :D

kezdjük ott, hogy lány vagyok, és folytassuk ott, hogy 2 évig voltam szerelmes egy nálam alacsonyabb srácba...:D a többi dologhoz is lenne némi hozzászólnivalóm, de azt már hagyjuk.

2012. febr. 24. 10:18
 19/30 anonim ***** válasza:

ma 10:08

Hát igen csak voltam mi.. utána jött a gazdag magas fószer. Jah ez vagy Te szánalom

2012. febr. 24. 18:19
 20/30 anonim ***** válasza:
pf xD eddig egy pasim volt, ő meg elég csóró volt, ahogy én is :D szóval újabb melléfogás, szerintem ne próbálkozz, mert elég szánalmas :D te sem a magasságod miatt nem kellesz senkinek, hanem mert az intelligenciád is csökött, nem csak a tested.
2012. febr. 24. 19:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!