Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alacsony vagy a magas lányok tetszenek inkább?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok a véleményetekre. Ugyebár az alacsony lányok védelmező ösztönt váltanak ki a férfiakból. Viszont a magas lányoknak hosszú combjaik vannak.2011. dec. 8. 16:42
3/13 anonim válasza:
A magas lányokat ♥♥szeretem♥♥!!
Mivel én sem vagyok egy kis gyerek! :)
20-F
4/13 anonim válasza:
Mivel nem vagyok egy égimeszelő ( 176 cm ) ezért az alacsony lányokat szeretem :)
6/13 anonim válasza:
Első válaszolóval értek egyet.
De a kérdésre válaszolván, talán inkább az alacsony. Annak ellenére, hogy én magas vagyok :D:D
21F
7/13 anonim válasza:
Azokat, akik kb velem egy magasak magassarkúban.
8/13 anonim válasza:
Én mindegyiket, a közepeseket is, a kicsiket azért mert cukik 150-160asok, a közepeseket (160-170) mert hozzám illőek mivel én is átlag magas vagyok férfiban(180) a magasakat 170+ meg azért mert szép hosszú lábaik vannak, meg egy 180 centis nő nekem kihívást jelent, mivel ugye alapból a nőknél fontos ez a magasság mizéria, így még nagyobb sikerélményem lesz ha magas nőt hódítok meg.
9/13 anonim válasza:
Mindegy, de azért ne legyen törpe ha lehet, bár ha beleszeretnék leszarnám :D
Magasságra meg tőlem ne legyen magasabb. Én 184cm vagyok.
18F
10/13 anonim válasza:
alacsony! valamiért de a magas lányok kevésbé tetszenek...
160cm azért legyen, de ne legyen több mint 170-175. persze nyilván vannak olyan magas szép lányok akikért odáig lennék, de az alacsonyakat részesítem előnyben :)
lehet ebben a "védelmező ösztön"-ös dologban valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!