Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én már úgy szeretnék valakit szeretni, aki viszont szeret engem, de miért ilyen nehéz manapság olyan lányt találni, aki elfogadja az alacsony fiúkat is, miért kell mindenkinek a magas fiú inkább, így miért nem adnak még esélyt sem az ismerkedésre?
Figyelt kérdés
2012. febr. 22. 23:41
21/30 anonim válasza:
ma 19:46 Jól van ribanc látom kimutattad a fogad fehérjét.. Megnézném a fonnyadt tested, és azon sem csodálkozom, hogy csak egy barátod volt. Szánalom
22/30 anonim válasza:
XD mondod ezt te, akinek még soha nem volt senkije :DD nem a kapcsolatok mennyiség számít, hanem a minősége, de ezt aztán magyarázhatom neked, aki azt is csak képről tudja, milyen egy nő:D
láttam már több kérdésed meg hozzászólásod, és hát mit ne mondjak, egy evolúciós zsákutca vagy. köszönöm szépen, a testi adottságaim eléggé jók, szerintem inkább te lehetsz elsorvadva, fonnyadva ;) de az agyad biztosan^^
23/30 anonim válasza:
Látom az intelligenciád és bizonyára a tested is egy romhalmaz lehet Te tajték de mind1. Képzeld ribanckám több kapcsolatom volt mint Neked, de ne aggódj Nekem nem kellene a rothadt Tested..
24/30 anonim válasza:
dehogy volt neked több kapcsolatod, ugyanmár :D egy sem volt, max a kezeddel kerültél közelebbi viszonyba, meg a zsebkendőkkel. otthon ülsz egész nap, melózni nem melózol, tanulni nem tanulsz, életed, és barátaid nincsenek :) nethuszárkodsz, arra használod fel az internetet, hogy valaki olyan legyél, ami sosem voltál és nem is leszel.
25/30 anonim válasza:
Ide figyelj Te tudatlan iskolázatlan szenny, nem én kértem hogy kezd el vkit oltani Te kezdted, én csak a te alpári stílusodban válaszolok. Te nem is fogok lealacsonyodni egy iskolázatlan útszélihez, mint TE. Van munkám, ribanc igen mérnökkémnt dolgozom ellenben veled aki délelőtt 10 órakor kommentel. Jah a gazdag faszikád eltart mi. Hát igen nem is vártam mást a hozzád hasonló hulladékoktól. Na ribanckám hagylak élvezzkedj csak nyugodtan
26/30 Ájron válasza:
Kellemes jó'ccakát mindenkinek! látom itt Bitchfight lett a válaszokból...
27/30 anonim válasza:
nem jönnél folyton a gazdag ember, meg a magas ember dumával, hogyha elégedett lennél az életeddel ;) nekem pedig nem volt alpári a stílusom csak azért, mert azt mondtam, hogy jó kis általánosítást lenyomtál. a te stílusod az alpári. de menjél csak vissza a képzelt munkádhoz meg a képzelt kapcsolataidhoz ;)
28/30 anonim válasza:
Jól Te tanulatlan nem fogok vitatkozni egy hozzád hasonlóval. Egyszerűen nem ereszkedek le a szintedre, én itt befejeztem keress mást akivel szórakozgathatsz, jah és egy munkahelyet is .
29/30 anonim válasza:
Jah Ribanc és ne felejts el a többi regisztrált fake accountoddal sem lepontozni.
30/30 anonim válasza:
Sok az álszent ribi itt, aki azt hangozttja itt lépten-nyomon, hogy neki nem kell magas, kigyúrt, szexis, gazdag pasi. Aztán meg ezek a lányok a legnagyobb válogatósok mind közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!