Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki szereti a mellszexet? Ilyenkor orállal kiegészítve történik a dolog nálatok? Lányok, élvezni hova lehet közben vagy utána?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, kinek jön be, de annak a véleménye is érdekel, akinek nem tetszik :) Légyszi, ha eszedben van, a korodra és a nemedre is térj ki!2016. nov. 23. 22:01
31/111 anonim válasza:
Nincs jobb egy jo mellbe dugasnal arcra vagy cicire elvezessel. Siman becserelem poposzex helyett azt ugysem nagyon szeretik a csajok:) C kosaras vagy nagyobb csöcsökkel egyszeru. Kisebbekkel is lehet vagy a melltartoja ala kell tenni.
33/111 anonim válasza:
Párszor próbáltuk, de nálunk is méretbeli különbségek vannak, nekem kicsi a mellem, páromnak pedig vastag a farka.. És hát eléggé bénáztunk emiatt, szóval hanyagoljuk :) de szerencsére "odalent" annyira tökéletesen passzolnak a méreteink hogy kárpótol minket :)))
34/111 anonim válasza:
Általában a szex elott csináljuk, miután egy ideig a szájával dolgozott rajtam akkor fel állok az ágyon ő meg térdel és a kezeivel össze szorítja a melleit amik között pedig a farkam van. Ilyenkor én mozgok egy ideig, majd újra bekapja aztán jon a szex. Ha a végén csináljuk így, akkor ugyanaz a menetrend, viszont a végén elélvezéskor át a szájába, h ott landoljon minden, mivel nem szereti ha olyan lesz a teste. 25F
35/111 anonim válasza:
Egyszer megpróbáltuk, nem jött össze mert túl pici a cicim :/
18L
36/111 anonim válasza:
Imádom!!! ilyenkor mindig a mellei között élvezek el! 30 F
37/111 anonim válasza:
Akkora nincs, hogy közétegye, de így pofozgatni simogatni szokta vele, élvezni meg ilyennél vagy arcra/cicire v szájba, alap helyzet miatt is. De alap nincs bajom a dologgal, ha nagyobbak lennének mehetne felőlem "szokásosan" is :D
22L
38/111 anonim válasza:
Imádom! Csajomnak szép hatalmas mellei vannak, egyszerűen isteni közéjük élvezni. 30f
40/111 anonim válasza:
Imádom, csajomnak meg szerencsére jó nagy mellei vannak. Imádom a szép nagy kívánatos cickókra élvezni.
28l / 31f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!