Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki szereti a mellszexet? Ilyenkor orállal kiegészítve történik a dolog nálatok? Lányok, élvezni hova lehet közben vagy utána?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, kinek jön be, de annak a véleménye is érdekel, akinek nem tetszik :) Légyszi, ha eszedben van, a korodra és a nemedre is térj ki!2016. nov. 23. 22:01
11/111 anonim válasza:
#9-es: nem is hinnéd, hogy mekkora méretű mell elég ahhoz, hogy berakja egy pasi közéjük a farkát.
Nekem is bizonygatta ezt már lány, hogy neki túl kicsi ehhez a melle, aztán volt nagy csodálkozás.
12/111 anonim válasza:
Igen orállal, hogy jobban csússzon a pasi, szájba vagy mellre élvezéssel
29N
13/111 anonim válasza:
Nem.
Számomra semmi izgató nincs benne...
(És egyébként is, nekem a legjobb, ha bennem megy el. De mivel azért az eléggé orosz rulett, így rántott hús van, nem utazunk Szegedig, előtte kiszáll. Ha háton fekszem, a hasamra, szeméremdombomra megy. Ha hátulról, akkor hát, derék, segg. Befejezni másképp nemigen szoktuk.)
28N
14/111 anonim válasza:
Szeretem, és orál a vége általában. nememre miért térjek ki, nőket kérdeztél?.
15/111 anonim válasza:
orállal, és mindegy, hova megy el.
16/111 anonim válasza:
Mi legutoljára úgy csináltuk hogy a popómat nyalta és én dugtam a mellei közé. ;)
17/111 anonim válasza:
én a szájába szeretek beleélvezni, de arcra sem rossz
18/111 anonim válasza:
Nem valami hatalmas élmény, szerintem egy puncihoz vagy szopáshoz viszonyítva egy rettenetesen ingerszegény élmény...
20/111 anonim válasza:
Én a partneremmel minden szexnél használjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!