Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki szereti a mellszexet? Ilyenkor orállal kiegészítve történik a dolog nálatok? Lányok, élvezni hova lehet közben vagy utána?
Egyszer próbáltuk, de se nekem se a páromnak nem jött be. Bár engem az se izgatott fel mikor a megfogta a mellemet vagy ilyenek. Ha csak a mellemet izgatta egyáltalán nem izgultam fel rá, pedig nem kicsik.
18/l
Én nem szeretem.
Símogatni, csókolgatni igen, de azzal dugni nem.
Ha valami különlegességre vágyom, akkor inkább a két lábfejével játszadozzon velem, mint a mellével.
De hát kinek ez, kinek az :)
Viszont előjáték gyanánt a mell simogatása, puszilgatása, bekapása elmaradhatatlan, és sokkal nagyobb erekciót okoz ha a mell is része az előjátéknak, mint ha nem.
40/F
Én úgy szoktam hogy úgy dugom a két mellek közé mintha punciban vagy fenékben lennék és tényleg dugom a ciciket és úgy is élvezem el
Előtte előjáték ilyenkor a két kezemmel megfogom a ciciket és vagy a partner mozog vagy én
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!