Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ki szereti a mellszexet?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki szereti a mellszexet? Ilyenkor orállal kiegészítve történik a dolog nálatok? Lányok, élvezni hova lehet közben vagy utána?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, kinek jön be, de annak a véleménye is érdekel, akinek nem tetszik :) Légyszi, ha eszedben van, a korodra és a nemedre is térj ki!

2016. nov. 23. 22:01
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
 111/112 anonim ***** válasza:
100%

35 vagyok férfi

Volt már jó pár alkalom, úgy a legjobb a addig szoptatod a csajt míg jó sűrű lesz a nyála azt folytassa be a melle közé és úgy dug meg a melle közét,mert ha nincs síkosító akkor az nagyon nem kellemes a pasinak, lehet a melle közé élvezni,vagy a szájába, arcára ahova spriccelsz, viszont az fontos hogy legyen elég nagy a melle hogy a művelet kivitelezhető legyen, ugyanis voltak kisebb mellű csajaim is és az egyiknél elkezdtem a mellszexet ami tetszett is neki csak nagyon elkeseredett amikor a méretei miatt nem lehetett összehozni majdnem elsírta magát.

jan. 10. 10:09
 112/112 anonim ***** válasza:
100%
Húha, micsoda régi kérdés :D Nekem férfiként régen minden álmom ez volt, a ciciszex, sok kismellű csajom volt, akivel fel sem lehetett hozni a témát. Aztán végre összejöttem a jelenlegi párommal, komoly párkapcsolat, gyönyörű D kosaras cickók, természetes lógással, a legjobb, hogy közé tudjam rakni. Az elején nem győztem betelni vele, ő is imádja, mert látja, hogy élvezem, és nem fáj neki szerencsére. Jópár év után azt kell hogy mondjam, a jóhoz is hozzászokik az ember, már valahogy nem ad akkora pluszt, elélvezni sem tudok tőle. De azért szoktuk most is csinálni, sokszor előjátékként is, vagy miután ő elmegy, szájjal, kézzel és cicivel izgat, amíg elélvezek. Mivel alaposan leszop előtte, nem kell sikosító sem, simán megy nélküle. Ha a végefele van ciciszex, akkor általában a melleire élvezek is el, mert nagyon imádom őket, de kézzel szoktam befejezni magamnak, nem elég már az inger, hogy köztük eltudjak menni (régen ment). Jobban is izgat így, imádom látni, ahogy beterítem a melleit. Ha pedig nem, akkor szájba megy a cucc.
jan. 18. 08:15
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!