Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátommal pettingeltünk és hát elélvezett. és utána újra megujjazott. Valószínű h megmosta a kezét, de ha nem akkor lehetnék terhes vagy kizárt dolog?
*Sóhaj*
Igen,valószínűleg lehetsz terhes.
Ha rendesen megmosta a kezét akkor viszont nem.
Ez egyébként attól is függ,hova élvezett...
Itt sokak szerint lehetséges, ettől függetlenül soha, de tényleg SOHA nem láttam olyan embert, aki ujjtól esett teherbe. Tehát szóbeszéd olyanról is van, hogy belemész a strandon a vízbe és terhes leszel, de tényleg, ki a franc látott ilyet? (egyébként ez marhaság, víztől sem lehet teherbe esni). Szóval én azt mondom nem.
Miért nem kérdezed meg a barátod, hogy kezet mosott-e? Mindig kezet kell mosni ilyen előtt, sok minden lehet a kezén, ami nem épp egészséges, ezért tényleg minden ilyen akció előtt kézmosás szappannal és alapos öblítés langyos folyó meleg vízzel.
megtörli - egy részét rákeni máshova a többit szétmaszatolja
kis idő eltelés - a spermák nem tudom pontosan meddig élnek, de elég sokat ebből következik, hogy éltek rajta.
Lehetsz-e terhes? - persze, hogy lehetsz illetve reméljük, h. lehetsz. Mindenesetre a jövőben is számolj azzal, hogy teherbe eshetsz akkor is ha védekeztetek, hiszen 100%-os biztonság nincs.
Visszatérve az esélye picike, hogy teherbe eshetsz ezért ne aggódj rajta. És igazából azt javaslom, hogy a jövőben se aggódj nagyon, kár elrontani egy-egy éjszakát azzal, hogy "jajistenem,lehet terhes lettem?" cuccal :)
---
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!