Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiba volt megismernem a bdsm-et, mit csináljak most? 18L
Vannak jó oldalai,bizonyos fokig élvezem,de úgy érzem nem normális ez. Túlléptem egy határt aminél már nem tudom össze egyeztetni a szex közbeni és a hétköznapi énemet. Nagyon rossz. Mit csináljak h normális legyek? Egyáltalán hogy lehet normálisan szexelni? Mit kell ott csinálni?
Nekem eddig csak olyan ffival volt dolgom aki ebben a témában volt érdekelt, sosem 'vaníliáztam'... meddig terjed a normális szex? Én szeretnék jó lenni,nem ilyen fura...
Engem is kíváncsivá tett, mi volt, ami izgatott és kipróbáltál.
Én sok éve vagyok benne a bdsm-ben mint dom. és nekem is vannak vágyaim, melyekről tudom, hogy izgatóak, de nem lenne jó kipróbálni. Szóval ezzel önmagában semmi baj nincs.
Ami az összeegyeztetést illeti: a legtöbb embernél van egy határ, ameddig tartanak a bdsm-játékok. Hisz nyilván nem tartozik másra, hogy milyen vagy szubként csak arra, aki ezt kiérdemli.
Sohasem vaníliáztál: nekem több szub csajom volt, de a legtöbbel azért voltak olyan együttlétek is, amelyek kényeztetőek, érzelmesek voltak, szóval akár egy vanília-kapcsolatban is elmentek volna.
Hány partnered volt? Hány évesen kezdted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!