Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hiba volt megismernem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hiba volt megismernem a bdsm-et, mit csináljak most? 18L

Figyelt kérdés

Vannak jó oldalai,bizonyos fokig élvezem,de úgy érzem nem normális ez. Túlléptem egy határt aminél már nem tudom össze egyeztetni a szex közbeni és a hétköznapi énemet. Nagyon rossz. Mit csináljak h normális legyek? Egyáltalán hogy lehet normálisan szexelni? Mit kell ott csinálni?

Nekem eddig csak olyan ffival volt dolgom aki ebben a témában volt érdekelt, sosem 'vaníliáztam'... meddig terjed a normális szex? Én szeretnék jó lenni,nem ilyen fura...

2016. szept. 5. 23:13
1 2 3
 21/27 pinkpancser ***** válasza:
Na most sok embert kíváncsivá tettél! Engem is :)
2016. szept. 6. 11:23
 22/27 anonim ***** válasza:
53%
Nyugi, a legtöbb köznapokban nagyon kulturált csaj is sokkal durvább dolgokra vágyik, mint amit rendes nő vagyok önképükkel összeegyeztethetőnek tartanak. Mi férfiak meg sokkal többször szeretnénk finomabban kezelni a csajokat, mint tempósabban, csak ma már egyre több csaj kiköveteli a gyakori keményebb kezelést. Amelyik meg nem, az panaszkodik topikokon, hogy számára nem kielégítő a szex.
2016. szept. 6. 15:42
 23/27 anonim ***** válasza:
58%

Engem is kíváncsivá tett, mi volt, ami izgatott és kipróbáltál.

Én sok éve vagyok benne a bdsm-ben mint dom. és nekem is vannak vágyaim, melyekről tudom, hogy izgatóak, de nem lenne jó kipróbálni. Szóval ezzel önmagában semmi baj nincs.

Ami az összeegyeztetést illeti: a legtöbb embernél van egy határ, ameddig tartanak a bdsm-játékok. Hisz nyilván nem tartozik másra, hogy milyen vagy szubként csak arra, aki ezt kiérdemli.

Sohasem vaníliáztál: nekem több szub csajom volt, de a legtöbbel azért voltak olyan együttlétek is, amelyek kényeztetőek, érzelmesek voltak, szóval akár egy vanília-kapcsolatban is elmentek volna.

Hány partnered volt? Hány évesen kezdted?

2016. szept. 6. 16:54
 24/27 anonim ***** válasza:
A sex és a hètköznapi enednek nem muszály egyeznie. A BDSM bejön akkor csinald. Nem àrtasz ezzel senkinek.
2016. szept. 6. 17:59
 25/27 anonim ***** válasza:
Csinálja, csak aztán a normált nem fogja szeretni.
2016. szept. 7. 03:41
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
24-nek igaza van. Ha ezt szereted, akkor ezt csináld, és tegyél rá magasról, hogy kinek ki a "normális". Ha akarod, vagy úgy érzed hogy eljött az ideje, akkor vanillázzál is, de ha nem a te világod, akkor fogadd el. A bdsm-ben sincs semmi extrémebb, ha értelmes emberek jól csinálják, mint bármi másban. Én mindig azt mondom, lehet valaki boldog ember és élhet teljes, egészséges életet a bdsm-ben, vagy vegetariánusként, vagy elvont tudósként vagy szeretheti a sört, ha bármelyiket értelmesen csinálja, - vagy lehet zakkant, alultáplált, és ereszthet randa sörhasat ha hülyén csinálja. Senkit nem az érdeklődési köre, hobbija, étkezési vagy szexuális szokásai határoznak meg, hanem hogy amit csinál, azt menyire tudja annak absaját helyén kezelni.
2016. szept. 7. 04:52
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
a saját helyén
2016. szept. 7. 04:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!