Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, van még rajtam kívül olyan, aki szex közben nem szokott orgazmust átélni?
azt mkndod jól csinalja a baratod
Milyen összehasonlítási alapod van? Hány férfivel próbáltad eddig?
Én eddig csak nyalás által tudtam elélvezni..
Egyszer majdnem sikerült szex közben is, lovagló pózban, de akkor meg a srác elment és hát ugye le kellett hogy szálljak róla, mert az időben kiszállós módszert használtuk védekezésnek..
17/L
Lehet lesz, ha másik partnered lesz.
Igazából sok múlik a pénisz formáján, méretén, a pozíción, meg a partner ügyességén.
Eddig egy emberrel voltam és vaagyok együtt. A szexet csak nagyon ritkán élvezem igazán. Mindig cs ak úgy tudok elélbezni,ha közbem izgatja kézzel a csiklo.at.
Nincs hatalmas péniszze,15cm b,de nekem mindig fáj a behatolás az elején és el is megy a kedvem az eglsztöl egy. Picit. Pedig ha nedves vagyok,az sem segit,i gy anúgy fáj. Beletörödtem.
Misszioránus pózban,naggy ritkán vannak olya. Mozdulatai,amik nekem us nagyoon jók, de nehezen érez rá, nem tehet róla,sokszor pró áltam muatni,szól i,hogy a jobb,gyorsan eltűnik aaz az érzés.
Ha lovagló pózban vagyok ,azt is csak akkor éévezem,ha ott van a k ez e is.néha nagyon szomorú vagyok, de nem adom fel,tovább kell próbálni,egyszer héthaa ráérzek hogy a. Legjobb nekem.
Eddig hérom év alatt nen sikerült, egyy egy kivütelével ,sose álveztem annyira szexet. Mindig csak túlakarok esni rajta a végén.
Köszönöm az eddigi válaszokat!!
Csak vele voltam eddig együtt, de nem szeretnék más partnert, vele szeretném elérni. De mint írtam, mindig nagyon jó a szex, csak orgazmusom nincs.
#8 sajnálom, de sok sikert, ne add fel! Nekem is fáj a legelején picit, de ez természetes, és inkább az a jóleső fajdalom. Próbálj így gondolni rá, és lehet jobb lesz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!