Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj az, ha a férfi egy orgazmust követően már nem képes kis pihenő után, esetleg több óra elteltével másikra? Mikor gyanakodjak, hogy baj van?
Figyelt kérdés
Feltételezve, hogy minden körülmény ideális.2016. jan. 18. 22:16
1/8 RRR válasza:
nem
akkor,ha nem kíván,elégít ki
nem akar veled szexelni
3/8 anonim válasza:
én világ életemben egylövetű voltam...... nyelvvel ujjal bármikor, farokkal egyszer. igaz az nem volt sose rövid idő :-)
4/8 A kérdező kommentje:
30-as éveink elején vagyunk, jó a szex, csak feltűnt, hogy egy nap kétszer még sose csináltuk.
2016. jan. 18. 22:27
5/8 anonim válasza:
Nekem 18 évesen is maximum azután ment a napi kettő, amikor elvesztettem. Akkor is főleg reggel és este. Most 22 évesen sem változott a dolog, inkább a napi 1 ami működik. Sajna az élet ezt a libidót osztotta.
6/8 anonim válasza:
Embere válogatja.
Kor függő is.És még sok minden másé.
30 után már megindulhat a pasik tesztoszteron szintjének csökkenése.Ez is lehet egy ok.
8/8 anonim válasza:
vannak ilyen pasik, ha legalább az az egy egy jó kielégülő, akkor annyira ez nem baj.
Voltunk egyszer egy Swinger klubban és ott volt egy pasi aki megd*ta a csajt és utána leültek iszogatni és ott magyarázta nagyban a még kanos csajnak, hogy ő sajnos olyan, hogy kell neki legalább 1-2 órát várnia, de legszívesebben csak napi egyszer szexel. Úgy voltam még egy swinger buliban ahol körülötted mindenki dug és fülledt a levegő és még ott is kell neked idő a következő menetre? Nekem 5 perc pihi olyankor elég
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!