Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Baj az, ha a férfi egy orgazmu...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj az, ha a férfi egy orgazmust követően már nem képes kis pihenő után, esetleg több óra elteltével másikra? Mikor gyanakodjak, hogy baj van?

Figyelt kérdés
Feltételezve, hogy minden körülmény ideális.

2016. jan. 18. 22:16
 1/8 RRR ***** válasza:
44%

nem

akkor,ha nem kíván,elégít ki

nem akar veled szexelni

2016. jan. 18. 22:17
 2/8 anonim ***** válasza:

Kezdheted!

(hány éves?)

2016. jan. 18. 22:18
 3/8 anonim ***** válasza:
én világ életemben egylövetű voltam...... nyelvvel ujjal bármikor, farokkal egyszer. igaz az nem volt sose rövid idő :-)
2016. jan. 18. 22:18
 4/8 A kérdező kommentje:
30-as éveink elején vagyunk, jó a szex, csak feltűnt, hogy egy nap kétszer még sose csináltuk.
2016. jan. 18. 22:27
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem 18 évesen is maximum azután ment a napi kettő, amikor elvesztettem. Akkor is főleg reggel és este. Most 22 évesen sem változott a dolog, inkább a napi 1 ami működik. Sajna az élet ezt a libidót osztotta.
2016. jan. 18. 22:33
 6/8 anonim ***** válasza:

Embere válogatja.

Kor függő is.És még sok minden másé.

30 után már megindulhat a pasik tesztoszteron szintjének csökkenése.Ez is lehet egy ok.

2016. jan. 18. 22:58
 7/8 anonim ***** válasza:
52%
Vannak egylövetű pasik.
2016. jan. 19. 09:57
 8/8 anonim ***** válasza:

vannak ilyen pasik, ha legalább az az egy egy jó kielégülő, akkor annyira ez nem baj.

Voltunk egyszer egy Swinger klubban és ott volt egy pasi aki megd*ta a csajt és utána leültek iszogatni és ott magyarázta nagyban a még kanos csajnak, hogy ő sajnos olyan, hogy kell neki legalább 1-2 órát várnia, de legszívesebben csak napi egyszer szexel. Úgy voltam még egy swinger buliban ahol körülötted mindenki dug és fülledt a levegő és még ott is kell neked idő a következő menetre? Nekem 5 perc pihi olyankor elég

2016. jan. 19. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!