Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit szólna ehhez egy nős férfi?
Ha megmondanánám neki , hogy mindig is vonzódtam hozzá , amióta csak ismerem illetve akkor is ő kellett ,amikor a haverjával voltam.
Mit gondolna??
hízelegne neki
de nem biztos,hogy több is lenne
Örülj neki,hogy te nem voltál ilyen helyzetben szerintem!!!
Mert qva szar!!!
Gondolod csak te vonzodtal meg olyanhoz aki foglalt / elerhetetlen volt?
Mindenkivel volt mar ilyen, altalaban tobbszor is. Az a problema hogy felmerul benned hogy elmond neki.
Én mindenképpen örülnék neki, bár nem vagyok nős.
De azt is megkérdezném, hogy miért most szólsz, miért nem korábban? Akkor nem a "haverommal" lettél volna hanem esetleg velem! /F.
Miért most,mert gyáva voltam
, meg 1 évig nem láttam őt.
Akkor sajnos így jártál.
Bírd ki, és NE szólj.
Ne is éreztesd vele!
Legközelebb meg szólj időben.
hát én nős vagyok és ha egy ilyet kapnék egy lánytól az kicsit felkavarna.
Első kérdés, hogy mennyire tetszett nekem ez a lány?
Nagyon-nagyon? De foglalt volt és emiatt mást kerestem. Ebben a szituban egy nagyon nagy megfontolás lenne, hogy ne e próbáljam meg az újjal, de tuti szerető viszonyban kezdeném, hogy azért ha kiderül, hogy nem megy azért ne menjen szét a mostani.
Ha csak max tetszett a csaj, semmi több, akkor elpirulnék, beszélnék vele, és mindketten túl lennénk a dolgon, hátha a csaj tovább tud lépni. (Mint a Love Actuallyban)
Ha félrelépős lennék akkor meg biztos megfektetném és annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!