Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nők, van még rajtam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, van még rajtam kívül olyan, aki szex közben nem szokott orgazmust átélni?

Figyelt kérdés
Csak csiklói orgazmusom volt eddig (az jó sokszor), de az se volt még sosem kinyalástól, csak ha magamnak csinálom, vagy ha ruhában "lovagolok" a barátomon. Egyszer volt szex közben is csiklói, de másfajta orgazmus még sosem. Jó érzés nagyon a szex, de nem tudom elképzelni, hogy elmenjek tőle. (nem csinálja rosszul a barátom, mielőtt felvetődne). Van még más is így? Ez mitől lehet, és hogy lehet rajta változtatni?:D (19 éves vagyok)

2016. júl. 6. 23:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én sose élek át orgazmust.
2016. júl. 10. 11:32
 12/12 anonim ***** válasza:
Jó vagy Rossz, ki annak a megmondhatója?
2016. júl. 10. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!