Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiba volt megismernem a bdsm-et, mit csináljak most? 18L
Vannak jó oldalai,bizonyos fokig élvezem,de úgy érzem nem normális ez. Túlléptem egy határt aminél már nem tudom össze egyeztetni a szex közbeni és a hétköznapi énemet. Nagyon rossz. Mit csináljak h normális legyek? Egyáltalán hogy lehet normálisan szexelni? Mit kell ott csinálni?
Nekem eddig csak olyan ffival volt dolgom aki ebben a témában volt érdekelt, sosem 'vaníliáztam'... meddig terjed a normális szex? Én szeretnék jó lenni,nem ilyen fura...
Esetleg privátban elmondod?
Egyébként a BDSM egy nagyon nagy világ. Esetleg megpróbálhatsz könnyedebb dolgokat. Nem mindig jó ötlet a közepébe csapni. Kezdésnek túl sok is lehet.
22/L
Sok embernek vannak fura, vagy épp beteges vágyai. Legtöbbjüket csak fantáziaszinten izgatja az adott dolog, vagy épp nem tudják kiélni.
A "normális szex" relatív. Embere és helyzete válogatja. Kuki a punciba- ez az alapmanőver. Ezen kívül gyakori még az orál, a 69 és az anál, valamint egy csomó póz, csak a képzelet és a hajlékonyság szab határt. A tempót és a vehemenciát a hangulat határozza meg. Az összebújós-romantikázóstól a BDSM-be hajló, hajhúzós, vad kefélésig fokozatmentesen választható, akár menet közben is.
Koszonom szépen h ezt leírtam. Én tényleg meg akarok próbálni normális lenni,es olyan romantikus dolgokat csinál vadabbak helyett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!