Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az én "készülékemben" lenne a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az én "készülékemben" lenne a hiba?

Figyelt kérdés

Sokat gondolkodtam, hogy kiírjam-e ezt a kérdést, de mégis, hátha valaki tud valami tanácsot, véleményt mondani. Előre is kérem, hogy csak értelmes, komoly válaszokat kérnék.

Viszonylag későn kezdtem szexuális életet élni (20-on felül), teljesen tapasztalatlanul. Az elején nem ment problémamentesen a dolog, aztán idővel jobb lett, élveztem a dolgot, de sosem volt orgazmusom azóta sem (kb. egy év, amúgy sem volt sosem, magamnak nem szoktam csinálni, és tudom, hogy erre azt mondjátok, hogy nem normális, de egyszerüen nincs rá késztetésem, nem tudom miért, lehet ez valami fura defekt nálam, próbáltam persze de nem nagyon jött be eddig). Volt párszor, hogy úgy éreztem, nagyon közel vagyok, de mégsem volt az a bizonyos dolog. Viszont nem is mindig élvezem "annyira", szóval van, hogy "csak" jó, vagy inkább semleges. Azt nem mondom, hogy rossz, de én magam is tudom, hogy sokszor az a gond, hogy fejben nem tudom elengedni magam (nincs teljesen nyugodt környezet, idegeskedés a védekezés miatt, stb.). A másik dolog a barátom hozzáállása, aki amúgy szeret engem, ezt tudom, és ki is mutatja, hogy fontos neki, hogy élvezzem, de, és ez fura nekem kicsit, az mintha annyira nem zavarná, hogy sosem megyek el. Elmondtam neki ezt, mire kiderült, hogy azt a "közel vagyok" állapotot ő orgazmusnak vette, még amúgy is látja rajtam, hogy élvezem (ami igaz), de megígérte, hogy majd igyekezni fog megoldani a körülményeket, hogy nyugodtabbak legyenek. Azóta úgy vettem észre, hogy jobban próbálkozik (nem csak konkrétan a szexben, előjáték során is), de azt hiszem nem teljesen érti, hogy a nők hogy müködnek. Paradoxon, hogy ha igyekszik is, hogy jó legyen nekem, mégsem zavrja látszólag, vagy nem tesz eleget azért, hogy beteljesedjen a dolog. Elég vegyes érzelmeim vannak mind vele, mint saját magammal kapcsolatban, próbálom keresni a hibát, olvasgatni a témában de egyelőre semmi eredménye...

Nem is tudom, mit lehet erre mondani, de akármilyen tanácsot, véleményt, meglátást szívesen veszek...hogy nekem kellene-e máshogy csinálnom valamit, esetleg a barátom hozzáállása is hibás, nehéz megmondani, ha nincs mivel összehasonlítanom.

2016. jún. 27. 21:50
1 2 3
 1/22 Komolyan mondod? ***** válasza:

Én tényleg nem akarlak megbántani, de olyan ellentmondásos az egész sztori nekem...

Azt mondod, hogy azt vetted észre, hogy próbálkozik. A mondandód vége felé meg azt írod, hogy mégsem zavarja látszólag a dolog vagy nem tesz eleget...

Az tény, hogy mindkettőtöknek akarni kell. De ha te állandóan görcsös vagy, mert a körülmények...Akkor ő azzal sajnos nem tud mit kezdeni.

Idegeskedés a védekezés miatt? Miért is? Védekezzetek rendesen és egyel kevesebb bajon kell idegeskedned.

Szerintem te egy iszonyú görcsös és gátlásos ember lehetsz, ha ezen nem változtatsz, akkor a párod akár meg is feszülhet az igyekezetben, akkor is csak jó vagy semleges érzés lesz az együttlét.

2016. jún. 27. 21:57
 2/22 anonim ***** válasza:
Hasonló cipőben, bár az ellenfél térfelén.
2016. jún. 27. 21:59
 3/22 A kérdező kommentje:

úgy értettem, hogy csinálja, csinálja, de nem végig, tehát mikor már úgy gondolja, hogy elég, akkor abbahagyja.

védekezünk rendesen, de ha pl. termékeny napjaim vannak, azért picit idegesebb vagyok, nehogy valami rosszul süljön el.

2016. jún. 27. 22:01
 4/22 Komolyan mondod? ***** válasza:

És nem tudsz szólni neki, hogy: "drágám még csinálhatnád, mert jó, jó..., de még nincs orgazmusom."?

"védekezünk rendesen, de ha pl. termékeny napjaim vannak, azért picit idegesebb vagyok, nehogy valami rosszul süljön el."

Ennyi erővel az utcára se menj ki, mert akár egy kamion is elüthet.

De sajnos úgy veszem észre, hogy neked minden megoldásra, ötletre van egy kész érved/válaszod.

Kicsit próbálj meg könnyebben felfogni a dolgokat! Szerintem segítene...

2016. jún. 27. 22:16
 5/22 A kérdező kommentje:

nem tudom miért kell ilyen hangnemben írni, mikor csak egyszerüen tanácsot kértem...

az a baj, hogy ha sokáig is csinálja, és semmi, semmi, semmi, már a végén nekem is elmegy a kedvem az egésztől. az meg a másik gondom, hogy nem tudom, ilyet érdemes-e elmondani egyáltalán, ha mondjuk megkérdezi, hogy élveztem-e, és igazából nem annyira, nem szeretnék hazudni sem, de félek ezt így kimondani, mert nem szeretném bántani...igazából ettől félek, hogy ezzel valahogy beletaposok vagy nem tudom, ezért is nehéz erről beszélnem :S

2016. jún. 27. 22:20
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Jah a szex kozbeni kommunikacio segit :) Ha csak eldollsz kukan, akkor nem fogja tudni, mit akarsz. Bar a kerdesedbol kiindulva, nem hiszem hogy az a kommunikativ ember lehetsz szez kozben...:) Olyat mar nem is irok, hogy amikor el akarja venni a fejet, nyomd csak bele, vagy kapaszkodj bele a hajaba stb... :) A legtobb pasinak ez meg be is jon...

29L

2016. jún. 27. 22:21
 7/22 Komolyan mondod? ***** válasza:

Milyen hangnemben? :O

Segítő szándékkal írtam, de te tudod...

Én feladtam, hátha jön egy olyan ember, aki eltudja neked magyarázni, hogy mi lehet a problémád oka. Én próbáltam rávilágítani, de akkor biztos rossz volt a hangnemem. :D

2016. jún. 27. 22:25
 8/22 A kérdező kommentje:
nem, nem értitek...nem az a baj, hogy nem kommunikálnék, csak akárhogy is van, nem sikerül...és hát nyilván ő se bírja az idők végezetéig, ezt megértem
2016. jún. 27. 22:27
 9/22 anonim ***** válasza:
a kérdèsedre a válasz: igen
2016. jún. 27. 22:38
 10/22 A kérdező kommentje:
elfogadom a választ, de sokat nem segítettél ezzel
2016. jún. 27. 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!