Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiba volt megismernem a bdsm-et, mit csináljak most? 18L
Vannak jó oldalai,bizonyos fokig élvezem,de úgy érzem nem normális ez. Túlléptem egy határt aminél már nem tudom össze egyeztetni a szex közbeni és a hétköznapi énemet. Nagyon rossz. Mit csináljak h normális legyek? Egyáltalán hogy lehet normálisan szexelni? Mit kell ott csinálni?
Nekem eddig csak olyan ffival volt dolgom aki ebben a témában volt érdekelt, sosem 'vaníliáztam'... meddig terjed a normális szex? Én szeretnék jó lenni,nem ilyen fura...
Tanulj meg nemet mondani rá, ha a párod ilyet kér tőled. De őszintén, vágysz rá? Élvezed, jól esik? Mert ha igen, kár lenne feladni csak azért, mert furcsának hiszed magad.
22/L
ha tudod,mit szeretnél,mi a jó neked
és mit nem,mi a rossz
akkor már meg is van a megoldás
Hát ez az... nem tudom h vágyok e rá
...az egyik részem szereti,a normális viszont nem...
Nem tudom összeegyeztetni a nappali önmagammal az éjjelit...
"vaníliáztam", vazze? Besza-behu.
Egyébként gyere át, megmutatom milyen a normál szex!
De nem is kell összeegyeztetned. Hiába felsővezető valaki az életben, ha éjszaka arra vágyik, hogy valaki más irányítsa.
22/L
#4 az azt jelenti amiben nincsen bdsm
Aki pedig ezt csinálja az a vanilla v vanília.... ugye 😃
#5 kissé túl mentem ezen a határon.
Élveztem vmit gondolatban de mikor kipróbáltam nagyon rossz volt... nem tumit akarok.nagyon nem megy ez...
Szabad tudnom, mi volt az? Én egyébként az ilyen élményeket ugyanúgy szükségesnek és fontosnak tartom. Gondolj bele, ha nem lett volna lehetőséged átélni, megölt volna a kíváncsiság, hogy vajon milyen lenne. Most már nem a bizonytalanságban élsz, hanem pontosan tudod. És tanulhatsz is belőle. Te mit gondolsz erről?
22/L
Az a baj h gondolatban még mindig izgat... többször is megpróbáltam épp ezért de nem megy.ez túl sok a normális enemnek...
Ide sztem nem írható le mert törölnék...arra gondolj ami undorító ha épp csak erről beszélnek is... jó eséllyel köztük lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!