Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek ez hiba volt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez hiba volt?

Figyelt kérdés
Egy régi ismerősömről kikezdett velem, de elutasítottam. Jó nő, de férjnél van, és nem érdekel. nem azért, mert összebalhéznék a férjével (mivel úgyse tudta volna meg, ha meg igen letagadnám), hanem egyszerűen az zavart, hogy férjezett.
2016. jún. 15. 10:36
 1/5 anonim ***** válasza:
De most mi is volt a hiba?
2016. jún. 15. 10:39
 2/5 anonim ***** válasza:

Valaki szerint igen, valaki szerint nem. Manapság divat a férjes nőkkel k*rni, másokat viszont visszatart a gondolat, hogy más levesébe soha!

Te hogy érzed?

2016. jún. 15. 11:10
 3/5 A kérdező kommentje:

Tegnap megint bepróbálkozott, de kitértem előle. Vagyis csak megjátszottam a hülyét, aki nem érti, hogy miről van szó.

Ötlet? Tanács?

2016. jún. 30. 10:30
 4/5 anonim ***** válasza:
küldd át hozzám
2016. jún. 30. 10:33
 5/5 anonim válasza:
Csak te döntheted el,hogy mit kezdesz vele,megéri ez neked vagy sem.Ismerősöm volt így.Csaj azt mondta csak szex és más semmi.Aztán elvált,összeházasodtak,közös gyerek,most váltak.Kell ez neked?
2016. jún. 30. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!