Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bennem van a hiba? Miért nem tudok elélvezni?
Tudom,tudom sokszor vótmá a kérdés...de:
soha nem élveztem még el hüvelyi úton, sőt bizonytalan vagyok a létezésében is. Több partnerem is volt már (nem 1,nem 2). A mostani párommal már 3 éve vagyunk naygon boldogok együtt, tökéletes a szex, az orális szex, anált is próbáltuk, egyszóval működik minden.. de soha nem élveztem még el hüvelyi úton. Olvastam hogy lehet fejleszteni ezt a képességet és hogy magamnak "gyakoroljak" és megtettem, de én nem találom a "G-pontot", hiába, érzem hogy benn van, és nem fáj, de nem is izgat.
Most akkor ez már mindig így marad?
Csikló-orgazmus tökéletesen megy.
Nem minden nőnek sikerül elérnie. nekem például csak azt sikerül az ha a csiklómat piszkállja idegesit és inkább kellemetlen magamnak nem is szoktam.
de ha eltudsz élvezni és jó a szex akkor nem értem miért zavar. Nem vagyunk egyformák, valakinek egyik sem jön össze.
Köszi az eddigi válaszokat.
A sok maszti eredménye ez? Hülyeségeket máshova kommentálj köszönöm.
A kiskifli-nagykifliset kipróbáljuk mindenképp, jól hangzik. :)
#1 Azért zavar, mert szeretem és tudom hogy igyekszik, hogy boldoggá tegyen és jól is csinálja, de én "cserben" hagyom azzal hogy hiába igyekszik selejtes vagyok és nem megy az orgazmus.
Ne hidd azt hogy egy férfi olyan nővel fog maradni aki sose jut el a csúcsra, csak extra-melóval(plussz nyalás vagy ujjal izgatás), mikor lesz olyan nő akit csak simán szexxel eljuttat oda. Szeretet ide szeretet oda, mindenki szereti sikeresnek érezni magát.
Nekem is ugyanez a gondolat fordult meg a fejemben, hogy nem akarom, hogy egyszer az legyen, hogy nem tud a csúcsra juttatni, és hogy ez el fogja őt szomorítani, és majd keresni fog olyat akivel egyszerre megy el csak szex közben... De azért a két embernek előttem: köszi, megnyugtattatok:) tényleg ettől parázok, van is, hogy szex közben is eszembe jut, h de jó lenne már elmenni, mikor megyek el (ő gyorsan elmenne, csak miattam lassítja a dolgot) és pedig közben nagyon élvezem is. De emiatt mégsem tudom teljesen átadni magam a dolognak, mert kattog az agyam (ezt kellene megváltoztatnom).
Én nyalással percek alatt elmegyek, és ha esetleg szex közben izgatja a csiklómat úgy is, de nekem az is kellene, h elmenjek csak szexszel.. :/ igazából nem is magam miatt, hanem hogy érezze a barátom h ő elég nekem :/ hát, nem tudom mit lehetne kitalálni, ez engem is nagyon érdekelne :/ azért kérdező, tudd hogy nem vagy egyedül (tudom ez nem nyugtat meg, engem sem, mert én is abba a kis %-ba akarok tartozni aki képes hüvelyi orgazmusra), de azért küldök egy pacsit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!