Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit terítetek magatok alá masztizáskor? Én több újságot szoktam, de a szőnyegem mindig átázik, kendőkre pedig nem volna gusztusom elélvezni. De nagyon zavar, hogy a sok nedvtől minden átázik körülöttem. Ti mit használtok?
Hát jó, de anyuékkal élek, és mindig ugyanaz a kendő lenne csurom "vizes", feltűnő volna. Össze pedig nem mosnám a többi szennyessel.
Ha megszárad,akkor pedig bebüdösödik. Eljátszottam már egy kendőt...
És de, nekem nagyon sok nedv jön, szóval eléggé olyan minden körülöttem.
Egyébként 18/L, ez lemaradt.
A fiúknál is jól bevált papírtörlő kendőt ajánlom, de ha neked patakzik, akkor a konyhai szilvia papírtörlőt ajánlom, az jól szívja a vizet.
26f
A Szilvia az olajtól is elázik, nem hinném, hogy a nedvemtől meg nem.
Vagy nem tudom, más próbálta már?
Vegyél többfélét akkor :) Miért nem mosod együtt őket?
Nem tudom, én simán összemosnám :D Azért a mosógép, hogy kiszedje a sok csúnya dolgot a textilből. Na mindegy.
Annyi jutott még eszembe, hogy nincs valami kinőtt pólód, pulcsid? Varrhatnál belőle kispárnát. Veszel hozzá tömőanyagot, vagy valami megint plüsst/párnát szétcincálsz, aztán vékonyan kitömöd vele. Kényelmesen is, meg nem is gyanús :D
#9, látom te tényleg agyaltál a kérdésemen, és nagyon köszönöm a válaszod! :)
Amúgy nagyon kis furgangos vagy.:D
Varrni viszont nem tudok. Látod, a szexre meg a masztira nekem is van eszem, bezzeg ilyen női dolgokat, mint varrás nem tudok.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!