Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az normális, hogy a barátnőm csak úgy tud elélvezni szex közben ha a csiklóját is izgatja? Mit csináljunk, hogy anélkül is el tudjon élvezni szex közben?
Közel 3 éve élek szexuális életet barátommal. Szex közben még egyszer se sikerült elélveznem. Ha a csiklómat izgatja szex előtt vagy után, úgy megy, de nekem az ujjazástól se sikerül.
Szóval az én példámból kiindulva normális. :)
19L
Pont annyira normális, mint az, ha te csak úgy tudsz elélvezni szex közben, ha a péniszedet izgatják valami módon.
"Mit csináljunk, hogy anélkül is el tudjon élvezni szex közben?"
Mondjuk izgasd neki te azokban a pózokban, ahol van egy szabad kezed. :-))
Normális persze :) És izgató is :)
24/F
"Úgy tűnik itt még senki nem hallott a hüvelyi orgazmusról :D"
Szerinted attól, hogy létezik hüvelyi orgazmus (ami történetesen közvetett csikló orgazmus, mert a csikló egy annál jóval nagyobb és összetettebb szerve, mint aminek kívülről látszik), mégis miért ne lenne NORMÁLIS, ha valakinek a csikló izgatása is kell az orgazmusához, vagy kizárólag azzal jut el az orgazmusig?
(Gondolom, azért nagyjából tisztában vagy vele, hogy a nők hány %-a képes orgazmust átélni csak a csikló stimulálásával, és hány csak hüvelyi stimulációval.)
(Nekem legalábbis nem jutna eszembe azt mondani, hogy attól, hogy a férfiak egy része pusztán a prosztatája izgatásától el tud élvezni, nem normális, akinek ehhez a pénisz izgatása is kell. :-)))
Azért itt nem valami extremitásokról van szó. Az alapvető szexuális kapcsolat a dugás. Ezért vannak egyáltalán ilyen szerveink. Szóval azt, hogy ilyenkor mi történik, a prosztata izgatáshoz hasonlítani nem túl korrekt.
Amúgy a melltől való orgazmust is csikó orgazmusnak tartod? És azt, amikor valaki álmában ténylegesen fizikailag elélvez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!