Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell jól szopni? Milyen hibákat szoktak elkövetni a nők/lányok? Mi az, amit nem csinálnak, pedig kéne?
Én eddig két hibával találkoztam, szóval szerintem a legtöbb nő jól csinálja. (Ha már érzékien teszi, nem pedig úgy, hogy essünk túl rajta, "menj már el végre", akkor baj nem lehet.)
1. Első hiba ha úgy érzed egy cápa van a műszeren.
2. Ha úgy csinálja, mintha forró levest enne és csak "kóstolgatja", mintha szürcsölgetné. Nem tudom máshogy mondani, de férfitársaim lehet értik. :D
ma 22:46
Biztosan egy gyk-s pucuverőn akar gyakorolni. Nem ment még neki a kis hátsód a hidegfalnak? :D
Cápa van a műszeren...hahaha :D
Ez nagyon tetszett. Tehát hiba, ha nagyon durva és hiba, ha fanyalgósan óvatos. Mi lehet még hiba? Mitől hisszük, hogy istennők vagyunk, pedig bénácskák?
A fagyit is sokat szopják ám :)
Dolgoztam fagyizó mellett. A boltból azon szoktunk tippmixelni, mielőtt leültek elnyalni a fagyit, hogy szopós vagy nyalós fajták. Tök fura, hogy majdnem mindig megfelel a szexben betöltött feladatköröknek.
ma 22:53
Nem írtam, hogy én nem verem, sőt most is rajta van egy aggregátor, hogy két kézzel tudjak írni.
Addig pedig nem tudom, hogy az esetem vagy-e ameddig nem láttalak cuncimókus. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!