Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan kell jól szopni?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell jól szopni? Milyen hibákat szoktak elkövetni a nők/lányok? Mi az, amit nem csinálnak, pedig kéne?

Figyelt kérdés
Egy korábbi kérdésben felmerült az a gondolat, hogy sok nő csak azt hiszi, hogy jól csinálja, de igazából nem. Van, aki szól, de többen úgy gondolják, hogy inkább nem szólnak, nehogy sértődés legyen belőle, aztán még annyiszor sem lesz benne részük?

2016. júl. 20. 22:42
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Kedves 10!

Ez egy igazán tartalmas tanács. Köszi.

2016. júl. 20. 23:07
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és ne féljen úgy se szopni, hogy a kezeit nem használja közben, csak szájjal! :)
2016. júl. 20. 23:13
 13/26 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem a leggyakoribb hiba a fogazás 3s valamiért nagyon kevés nő foglalkozik a herékkel és használja a kezét is.
2016. júl. 20. 23:19
 14/26 A kérdező kommentje:
A heréknél nagyon el kell találni a mértéket, nem? Amikor ott időzöm, mindig attól félek, hogy fájdalmat okozhatok, ha picit erősebben szívom meg véletlenül.
2016. júl. 20. 23:38
 15/26 anonim ***** válasza:
59%
De mit szeretnél jól szopni? Azt leírhatnád...
2016. júl. 20. 23:58
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem a leggyakoribb hiba a fogazás 3s valamiért nagyon kevés nő foglalkozik a herékkel és használja a kezét is."

hát én még eddig csak szórul szóra ezzel a fossal találkoztam amit leírtál.. :'( még sose szoptak le jól.. :(((

2016. júl. 21. 02:27
 17/26 anonim ***** válasza:
67%
10-ből 8 csaj bénán szopik. Nyilván te is. Pont
2016. júl. 21. 08:09
 18/26 anonim ***** válasza:
2016. júl. 21. 11:15
 19/26 anonim ***** válasza:
82%

Lehet meg leszek kövezve de ha egy csaj rosszul szopik az nem az ő sara. Párom szerint én nagyon jól csinálom de nem (csak) magamtól jött az isteni ihlet hogy hogyan kell. Tessék szépen tanítani azokat a nőket.

A kérdésre pedig én azt tudnám javasolni hogy élvezd játsz vele mint egy nyalókával ahogy írták is használd a kezed és ne csak a farokkal foglalkozz sőt szopás közben is lehet a golyókat ingerelni ne legyél túl monoton gyakran válts ismerd ki mit élvez mitől nyög használd a melleidet akár és a mély torok se ijesztő ha megbarátkoztok. Amikor épp nincs mit csinálnia a kezednek keress neki munkát ha nem fekvő a póz akkor markolj a fenekébe stb. Szóval kreatívan és ne csináld kétszer ugyanúgy.

2016. júl. 21. 11:22
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
és azzal mit csinálsz aki sértésnek veszi hogy ha megmondod hogy hogyan csinálja
2016. júl. 21. 12:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!