Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell jól szopni? Milyen hibákat szoktak elkövetni a nők/lányok? Mi az, amit nem csinálnak, pedig kéne?
Kedves 10!
Ez egy igazán tartalmas tanács. Köszi.
"Szerintem a leggyakoribb hiba a fogazás 3s valamiért nagyon kevés nő foglalkozik a herékkel és használja a kezét is."
hát én még eddig csak szórul szóra ezzel a fossal találkoztam amit leírtál.. :'( még sose szoptak le jól.. :(((
Lehet meg leszek kövezve de ha egy csaj rosszul szopik az nem az ő sara. Párom szerint én nagyon jól csinálom de nem (csak) magamtól jött az isteni ihlet hogy hogyan kell. Tessék szépen tanítani azokat a nőket.
A kérdésre pedig én azt tudnám javasolni hogy élvezd játsz vele mint egy nyalókával ahogy írták is használd a kezed és ne csak a farokkal foglalkozz sőt szopás közben is lehet a golyókat ingerelni ne legyél túl monoton gyakran válts ismerd ki mit élvez mitől nyög használd a melleidet akár és a mély torok se ijesztő ha megbarátkoztok. Amikor épp nincs mit csinálnia a kezednek keress neki munkát ha nem fekvő a póz akkor markolj a fenekébe stb. Szóval kreatívan és ne csináld kétszer ugyanúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!