Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik véleménye érdekelne. Nektek annyira fontos a mell kinézete, mint amekkora ügyet csinálnak a nők a mellukbol?
Én ugyan nem pasinak tartom magam hanem férfinek, de ha valakit szeretek - vagy akár csak kedvelek, akkor azt a személyisége miatt teszem, és nem a mellének formája miatt.
Az viszont mocskosul bosszant, amikor egy nőtől folyamatosan azt hallom, hogy jaj ez kicsi, jaj az nagy, jaj ez nem tetszik. Irritáló, és ha nem képes leszokni róla rövid időn belül, akkor saját lelki nyugalmam érdekében elválnak útjaink.
Nektek annyira fontos a farok kinézete, mint amekkora ügyet csinálnak a férfiak a farkukból?
Amúgy a lány mosolya sokkal jobban érdekel, mint a melle :D 22/F
Ne mondd már meg nekem, hogy nekem mi fontos. Tudok gondolkodni egyedül is.
"De azert azt senki se magyarazza be nekem,hogy egy kapcsolat mukodhet ugy,hogy kulsore nem vonzodik egymashoz a ket fel.."
Nyilván igazad van, de a külső az kicsit többől áll, mint két mell. Ha minden eghyéb tetszik, tetszik a szeme, a mosolya, az arca, a fülcimpája és a a térdkalácsa, akkor az a tény, hogy milyen a melle, elhanyagolható.
Egyáltalán nem érdekel mekkora a melle meg kinézete,ha szeretem őt,akkor szeretem.
Semmit nem számít ez nálam...
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!