Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálnak úgy a nők, mintha ők nem akarnának szexelni?
Egy randin is a nő előre tudja, hogy lesz-e szex. A pasi hiába próbálkozhat, ha a nő nem adja magát (még), de ha a nő akar, akkor mindig van. Állandóan kéretik magukat, mintha ők nem akarnának szexelni.
Egy kapcsolatban, ha összeveszés van, akkor a csaj azzal büntet/zsarol, hogy ma nem lesz szex. Mintha ezzel nem vonná meg saját magát is az élménytől. Mintha csak a férfi akarná. Így saját magát is bünteti, nem?
Mások nevében nem beszélhetek. :D
De nálam pl úgy van, hogy éreznem kell valamit a pasi iránt, kell az a fura dolog, hogy lefeküdjek vele :D
Első randin, után is megesett már.... :D
A kapcsolatban pedig, ha nincs szex.. megbántott nagyon, vagy elszomorított... Akkor meg nem igen kívánom.
Más esetben azt szeretném, hogy " hódítson " meg , érezni szeretném, hogy akar , és nem csak a testemet.
Ezért van a legtöbb nőnek x randis szabálya.
Szerintem.
Van aki eleve csak szivat persze :S :D
Azért kell így csinálnunk,mert ha egyből lefekszünk veletek,akkor értéktelen ribinek tartotok...
Én el tudom különíteni a szexet és az érzelmeket,szoktak is lenni egyéjszákasaim,de ezt olyan diszkréten kell kezelnem,mintha embert öltem volna...mert a társadalom még mindig le van ragadva azon a szinten,hogyha egy nő élvezetből szexel,az ribi.Amíg ez nem változik,addig nem fogok első randin lefeküdni senkivel sem(az egyéjszakás nem tartozik ide,mert az nem randi).Bár az is igaz,hogy ha valakitől komoly kapcsolatot akarok,azt jobb is megváratni kicsit,nehogy az legyen utána,hogy csak szexet akart :)
20L
Nem tudjuk előre.
Sejtjük, de sosem biztos a dolog.
Ahogy ezt a második leírta, érzelmi dolog, ha ügyes vagy, felépíted gyorsan a kötődést, a vágyat, de egy másodperc alatt le is rombolhatod.
Ismerni kell a másikat legalább egy picit.
És akkor sem biztos.
Sosem biztos.
Mondok egy konkrét példát:
Meg voltam őrülve a srácért, vetkőztünk ezerrel, rajtam csak egy bugyi volt, rajta nadrág.
És elkezdett mocskos dolgokat beszélni, ez izgatta fel. Meg kellett volna beszélnie, nem ezzel nyitnia, mert nekem nem jön be.
Ő: -Azt akarod, hogy megdugjalak?
Én:Mi?
-Azt akarod, hogy megdugjalak?
ÉN:...
Ő: Megdugjalak, mint egy kis K_vát?
Én: Nem.
És ez kijózanított. Azonnal. Elment a kedvem. Egy perccel előtte még fel voltam izgulva, de attól, amit mondott, undorítónak éreztem őt, és amit tenni készülünk. Magamat is.
Felkaptam a ruhámat, és cipőmet a földről, kiszaladtam, mert nem bírtam vele egy helyen lenni.
A lépcsőházban öltöztem fel.
Később rendeztük a konfliktust, de barátságnál több nem lehet többé közöttünk, mert ezek után nem tudnék vele lefeküdni.
Mert ez egy érzelmi dolog.
Fura, mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!