Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért kell ítélkezni azok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell ítélkezni azok fölött a nők fölött akik "csak" szex kapcsolatot szeretnének?

Figyelt kérdés

Nagyon sok kérdésben/válaszban elítélik, kritizálják, leku..rvázák azokat a nőket akik érzelmek nélküli szex kapcsolatban vannak. És nekem ez nagyon rosszul esik, mert én is ilyen cipőben járok, de nem tartom magam ri--bancnak.

30-as nő vagyok, több éves kapcsolatokkal, és rengeteg csalódással a hátam mögött. Annyit szenvedtem már párkapcsolatok miatt, hogy egyszerűen úgy érzem, hogy soha többé nem akarok senkinek esélyt adni arra, hogy bántson. Konkrétan az ex férjem, újszülött kisbabával hagyott ott...

Fizikai igényeim viszont nekem is vannak. De nem pénzért vagy bármiféle haszonszerzés céljából szexelek a szexpartneremmel, csakis kölcsönös örömszerzés miatt. Az érzelmi életem is rendben van, tökéletesen elég a gyermekem szeretete, akit tisztességesen, becsületesen nevelek. Miért vagyok elítélendő?

2016. júl. 20. 20:46
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Szerintem amúgy a szex kapcsolat egy jobb formája az egy éjszakásnak. Mert itt ez azért nem arról szól, hogy összehozni egy orgazmust csak. mert akivel rendszeresen találkozol azt meg is ismered.
2016. júl. 21. 10:25
 32/38 anonim ***** válasza:
Na jó hagyjál már, de tényleg :DDDDDDDD Te nagyon naiv lehetsz :D A szexkapcsolatok nagy része egy éjszakással indul, ami a srácnak tök jó, mert nem kell elmenni felszedni senkit, hanem van egy biztos pont amibe üríthet. Megismered, aha, persze, pont fog érdekelni abba a heti 2 órába, hogy mi nyomja kicsi lelkét.
2016. júl. 21. 10:27
 33/38 anonim ***** válasza:

Figy, kilehet hangsúlyozni, hogy hogyan lehet nem jó egy szex kapcsolatban, de ugyanez megvan a normál kapcsolatban is. Egy csomó alkoholista férfi és depressziós gyógyszereken élő nő lesz az eredménye. Itt a párkapcsolatoknál semmi nem egyszerű.

Amúgy, ha csak a konkrét kérdezőt nézzük, egy normál kapcsolatok tették taccsra és egy szexkapcsolatban talált némi egyensúlyt.

2016. júl. 21. 10:31
 34/38 anonim ***** válasza:
Ja hát igen, meg kell válogatni, hogy kivel alakítunk ki párkapcsolatot, és nem szabad hagynunk, hogy csak az ösztöneink irányítsanak, hanem normális belső értékekkel rendelkező embert kell választani.
2016. júl. 21. 10:34
 35/38 anonim ***** válasza:

Haha, na mert ez ilyen egyszerű :D Ha nincsenek ösztönök, akkor meg egy barátság lesz a kapcsolatból, ami a legtöbb embernek hosszú távon szintén nem kielégítő érzelmileg...

Amúgy akkor mondjuk ezt a szex kapcsolatra is, hogy meg kell választani, hogy kivel.

2016. júl. 21. 10:35
 36/38 anonim ***** válasza:
Csak míg egy párkapcsolatban az motivál, hogy lehet ő lesz a feleséged/férjed, vagy ő lesz a gyereked apja/anyja, addig egy szexkapcsolatban az, hogy ki dug meg /kit dugok meg heti kétszer. Ugyanaz a kettő, tényleg :D
2016. júl. 21. 10:37
 37/38 anonim ***** válasza:
De az, hogy ő lesz a feleséged vagy férjed az nem egy önérték. Pont nem ritka, hogy onnantól fordulnak rosszabbra a dolgok... a házasság nem valami végállomás... Szerintem az életminőség ami a valódi fokmérő. És mindegy a forma. És ha egyszer nincsenek bevált receptek, akkor hagy menjen mindenki a maga feje után és segítsük egymást, de ne ezzel az öreg nénis egymást megszóló paráztatással.
2016. júl. 21. 10:49
 38/38 anonim ***** válasza:

Ítélkezünk, címkézünk, skatulyázunk szinte mindent. A kövéreket, a melegeket, a kondisokat, a szőke nőket, a szex kapcsolatban élő nőket és férfiakat, stb. Még sorolhatnám. Sajnos ilyen a világ.

A szexualitás is egy , alapvető igény az egészséges embereknél, mint az étel vagy a levegő. Ennyi. Neked most erre van szükséged, semmi gond nincs azzal, hogy ezt csinálod. Én megértem, hogy kisgyerek mellett se erőd, se kedved, se időd, se a bizalmad nincs meg egy párkapcsolathoz. Nem vagy elítélendő. Majd ha túlléptél a csalódáson ami ért, akkor úgyis lesz igényed újra arra, hogy találj magadnak egy párt. Addig csináld azt amit szeretnél.

2016. júl. 21. 12:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!