Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell ítélkezni azok fölött a nők fölött akik "csak" szex kapcsolatot szeretnének?
Nagyon sok kérdésben/válaszban elítélik, kritizálják, leku..rvázák azokat a nőket akik érzelmek nélküli szex kapcsolatban vannak. És nekem ez nagyon rosszul esik, mert én is ilyen cipőben járok, de nem tartom magam ri--bancnak.
30-as nő vagyok, több éves kapcsolatokkal, és rengeteg csalódással a hátam mögött. Annyit szenvedtem már párkapcsolatok miatt, hogy egyszerűen úgy érzem, hogy soha többé nem akarok senkinek esélyt adni arra, hogy bántson. Konkrétan az ex férjem, újszülött kisbabával hagyott ott...
Fizikai igényeim viszont nekem is vannak. De nem pénzért vagy bármiféle haszonszerzés céljából szexelek a szexpartneremmel, csakis kölcsönös örömszerzés miatt. Az érzelmi életem is rendben van, tökéletesen elég a gyermekem szeretete, akit tisztességesen, becsületesen nevelek. Miért vagyok elítélendő?
Figy, kilehet hangsúlyozni, hogy hogyan lehet nem jó egy szex kapcsolatban, de ugyanez megvan a normál kapcsolatban is. Egy csomó alkoholista férfi és depressziós gyógyszereken élő nő lesz az eredménye. Itt a párkapcsolatoknál semmi nem egyszerű.
Amúgy, ha csak a konkrét kérdezőt nézzük, egy normál kapcsolatok tették taccsra és egy szexkapcsolatban talált némi egyensúlyt.
Haha, na mert ez ilyen egyszerű :D Ha nincsenek ösztönök, akkor meg egy barátság lesz a kapcsolatból, ami a legtöbb embernek hosszú távon szintén nem kielégítő érzelmileg...
Amúgy akkor mondjuk ezt a szex kapcsolatra is, hogy meg kell választani, hogy kivel.
Ítélkezünk, címkézünk, skatulyázunk szinte mindent. A kövéreket, a melegeket, a kondisokat, a szőke nőket, a szex kapcsolatban élő nőket és férfiakat, stb. Még sorolhatnám. Sajnos ilyen a világ.
A szexualitás is egy , alapvető igény az egészséges embereknél, mint az étel vagy a levegő. Ennyi. Neked most erre van szükséged, semmi gond nincs azzal, hogy ezt csinálod. Én megértem, hogy kisgyerek mellett se erőd, se kedved, se időd, se a bizalmad nincs meg egy párkapcsolathoz. Nem vagy elítélendő. Majd ha túlléptél a csalódáson ami ért, akkor úgyis lesz igényed újra arra, hogy találj magadnak egy párt. Addig csináld azt amit szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!