Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a pasimnak vagy ez tönkre teheti a kapcsolatot? N
sok ideje fantáziálok már arról hogy milyen is lehet egyszerre 2 férfival lenni de a pasimnak még nem beszéltem róla
félek azt hinné hogy kevés nekem egyedül pedig egyáltalán nem így van és ha bele is menne lehet hogy csak azért tenné mert én szeretném és nem érezné jól magát utána
nem szeretném ha erre esetleg rámenne a kapcsolatunk..
felvessem neki a témát vagy inkább felejtsem el az egészet?
ne konkrétan arra kérdezz rá, hogy szeretnél ilyet, hanem, hogy mi a véleménye, de azt is inkább hülyéskedve, nehogy magára vegye...
23F
Ha olyan pasival csináljuk akit előtte nem ismerünk és utána sem tartjuk vele a kapcsolatot akkor igen!
Hallottam már ilyet, hogy hármasban csinálták, aztán a barátnő titokban már kettesben is összejárt azzal akivel hármasoztak.
Persze ha pasi akarja két csajjal, mekkora gyökerek mi?
Itt az élő példa, 3 csajból 3 ezen fantáziál. :/
8:
:)
De vannak olyanok akik meg komolyan gondolt kapcsolat mellett is el tudják viselni ezt :)))
Tehát csak mert te nem, még mások vannak akik igen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!