Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefekudtem vele a masodik randin de en szeretnek tartos kapcsolatot vele. Ezutan meg lehetseges? En tobbet erzek iranta mint baratsag elmondjam neki?
1. Igen. lehetséges.
2. Igen, mondd el neki!
Ha többet érzel, azt mindenképp mondd el neki, és ha régebben is ismertétek egymást, akkor nem olyan égbe kiáltó vétek a második randin lefeküdni vele.
Nem is vagytok már nyeretlen kétévesek...
Azt viszont nem tudhatjuk, hogy ő mit gondol most, és mit nem, de ha le akar koptatni, nem fog írogatni.
Szerintem lazíts, és élvezd az életet, és ha mindkettőtök jól érzi magát a másik társaságában, többször is találkoztok, még bármi lehet belőle.
Csak ne azon kattogj folyamatosan, hogy második randin lefeküdtetek, és ne hozd szóba...nem kell neki mindent az orrára kötni, és ha úgy veszi ki, hogy te megbántad, hogy lefeküdtetek, még rosszul is kijöhetsz az egészből.
Ja, és a következő randin nem kötelező vele lefeküdni, de azért felesleges is megjátszani a "szende szüzet".
Tudom, unalmas szöveg, de a legtutibb módszer: legyél önmagad.
:D
30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!