Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexpartnert, vagy alkalmi kapcsolatot ti hogy találtok?
21 F vagyok, és kapcsolatra nincs időm.. szóval alkalmi maradt, szerintetek neten lehet ingyen erre találni nőt? akinek ugyan úgy alkalmi kéne?
Pesti vagyok.
Szerezz sok lány barátot! Ismerkedj csak barátság céljából! Előbb utóbb olyanba botlasz, aki ugyanezt akarja.
Nekem így sikerült. 22/F
Ugyanúgy kell szexpartnert szerezni ahogy barátnőt is.
Odamész egy lányhoz, beszélgetsz vele aztán randira hívod. Az első randin megcsókolod. Aztán úgy 3-5 randi után lefekszetek egymással. Ezután pedig nem tisztázzátok hogy milyen a kapcsolat közöttetek és szexeltek, jól érzitek magatokat egymással pár hónapig.
# 3/3 Elég nagy pofátlanság amit mondasz! Le kell szögezni, hogy csak szexkapcsolat. Szerencsétlen csaj beleesik aztán 3 hónap után közlik vele h "Jaa csak dugni akartalak!"
Ismerkedj szórakozóhelyen, neten akár.
ingyen, szexkapcsolat, neten?? Aztán irány a nemgondozó...
A többiek jól mondják, nézz szét a lánybarátaid között vagy ismerkedj, biztos lesz olyan, aki fogja mondani, hogy neki most nincs ideje kapcsolatra. És akkor jössz Te, hogy neked sem, de hátha...
Tegnap jövök haza a magyar-belgáról. A troliról a végállomáson szálltam le és már csak én és egy csini lány voltunk. Odamentem azzal hogy milyen volt a meccs, aztán tök másról beszélgettünk még negyed órát. Kiderült szomszédos lépcsőházban lakunk de még nem láttuk egymást. A végén még ő kérdezte meg a nevem. Aztán elköszönéskor megpusziltam és külső tenyérrel még gyorsan picit megsimítottam a vállát ami ellen nem tiltakozott. Majd ma vagy holnap megkeresem face-en.
Még semmi sem biztos de úgy érzem itt dugás lesz.
Na ez csak egy példa rendben menő megszólításra. 10-ből 1-2 ilyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!