Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell ítélkezni azok fölött a nők fölött akik
"csak" szex kapcsolatot szeretnének?
Figyelt kérdés
Nagyon sok kérdésben/válaszban elítélik, kritizálják, leku..rvázák azokat a nőket akik érzelmek nélküli szex kapcsolatban vannak. És nekem ez nagyon rosszul esik, mert én is ilyen cipőben járok, de nem tartom magam ri--bancnak.
30-as nő vagyok, több éves kapcsolatokkal, és rengeteg csalódással a hátam mögött. Annyit szenvedtem már párkapcsolatok miatt, hogy egyszerűen úgy érzem, hogy soha többé nem akarok senkinek esélyt adni arra, hogy bántson. Konkrétan az ex férjem, újszülött kisbabával hagyott ott...
Fizikai igényeim viszont nekem is vannak. De nem pénzért vagy bármiféle haszonszerzés céljából szexelek a szexpartneremmel, csakis kölcsönös örömszerzés miatt. Az érzelmi életem is rendben van, tökéletesen elég a gyermekem szeretete, akit tisztességesen, becsületesen nevelek. Miért vagyok elítélendő?
Felőlem kurasd szét magad, ha tényleg már csak ennyi a vágyad az élettől
2016. júl. 20. 21:30
12/38 anonim válasza:
Egy elcseszett társadalomban élünk. Embere foglalkoznak értelmetlenül azzal, hogy mások, hogyan élnek, hogy nekik miért az a jó ami. Miközben az ő életük sem éppen egy gyönyörűség.
Szerintem ne bántsanak ezek, tud mi a jó neked és legyél elég bátor követni. Én tök nem gyávának tartalak, hanem bátornak. Mert el mersz térni, amire a társadalom kényszeríteni akar.
Szerintem sok bátor, a saját érzése után menő, mások dolgával nem foglalkozó ember klasszabb helyet alkotnak...
Érzed jól magad. A gyerekednek is azzal adod a legtöbbet, ha látja, hogy jól van az anyja. Ha nagy lesz ne titkold majd ezeket előtte, hogy lássa, hogy ezt is szabad és nem szégyellendő.
2016. júl. 20. 21:55
13/38 anonim válasza:
Az anál gangbang-et ne titkolja előle? Hát jó
2016. júl. 20. 21:55
14/38 anonim válasza:
Szerintem normális. Még nem állsz készen egy kapcsolatra. Igazad van és jól csinálod mert neked jó. Aki nem fogadja el meg le k**váz az meg hát szíve joga csak, nem értem.
2016. júl. 20. 22:40
15/38 anonim válasza:
Én többször írtam már, hogy elítélem ezt a kapcsolatot. Ott, akkor 19-20-21 éves lányok írtak erről a jelenségről, erről a véleményem nem változott. Egy ilyen korú lány, ha csak a kisujját megmozdítaná, sok férfiból tudna választani magának komoly kapcsolatra, és igen, vállalom, nekem nem kéne olyan velem egykorú lány, aki szexkapcsolatban benne volt, pláne ha az még az ismerkedésünk kezdetén is tartott. Téged viszont, aki anya, és 30 éves, ezért nem ítéllek el. Na nem valami döntő bíró szerepébe képzelem magam, csak jelezni akartam, hogy jelentős különbség van a te eseted, és a 20 éves lányok között, ebben az esetben is.
2016. júl. 20. 22:56
16/38 anonim válasza:
utolsó: az a gond, hogy az égvilágon semmi közöd hozzá, hogy ki mit csinál. és az, hogy ezzel a belekotyogásoddal megpróbálod elrontani mások kedvét, lehúzni őket oda, hogy ők rosszak, mert nekik ez jó elég káros. nem egy klassz légkört teremt. ha azt írnád csak, hogy te nem randizol olyan lánnyal, akinek volt szex kapcsolata a kutyát nem zavarná. azt csinálsz amit akarsz. de az, amikor ezen túlmész és megpróbálod besározni ezzel az ítélkezéssel azokat akik így élnek az már rohadtul nem szép.
2016. júl. 20. 23:26
17/38 anonim válasza:
Az nem ítélkezés ha kimondjuk, hogy az ilyen nőcskék rib**ok hanem tény. Az meg, higy ezé Ennyire felhúzod magad azt jelenti, hogy nagyon is igazak ezé a jelzők.
2016. júl. 21. 05:10
18/38 anonim válasza:
"Az érzelmi életem is rendben van, tökéletesen elég a gyermekem szeretete, akit tisztességesen, becsületesen nevelek."
Önámítás.
2016. júl. 21. 05:12
19/38 anonim válasza:
Na ez egy igazi megkeseredett ostoba femcsi f***g volt.
2016. júl. 21. 05:15
20/38 anonim válasza:
Azért, mert, amit egy férfi megtehet, egy nő nem.Kettős mérce.Nem minden férfi gondolkodik így, de itt is tapasztalható mennyi is.Egy nőnek nem áll jogában szexkapcsolatban lenni, mert nem ő a "teremtés koronája".Azt viszont elfelejtik, hogy többségében ők kezdik úgy az ismerkedést, hogy nincs szükségük kötöttségre.Szexkapcsolatra lépnek az általuk mélyen elítélt nővel....ez meg önmagukról egyfajta bizonyítvány...Hangsúlyozom ismét, nem mind ilyen, de tanulságos mennyi is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!