Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért kell ítélkezni azok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell ítélkezni azok fölött a nők fölött akik "csak" szex kapcsolatot szeretnének?

Figyelt kérdés

Nagyon sok kérdésben/válaszban elítélik, kritizálják, leku..rvázák azokat a nőket akik érzelmek nélküli szex kapcsolatban vannak. És nekem ez nagyon rosszul esik, mert én is ilyen cipőben járok, de nem tartom magam ri--bancnak.

30-as nő vagyok, több éves kapcsolatokkal, és rengeteg csalódással a hátam mögött. Annyit szenvedtem már párkapcsolatok miatt, hogy egyszerűen úgy érzem, hogy soha többé nem akarok senkinek esélyt adni arra, hogy bántson. Konkrétan az ex férjem, újszülött kisbabával hagyott ott...

Fizikai igényeim viszont nekem is vannak. De nem pénzért vagy bármiféle haszonszerzés céljából szexelek a szexpartneremmel, csakis kölcsönös örömszerzés miatt. Az érzelmi életem is rendben van, tökéletesen elég a gyermekem szeretete, akit tisztességesen, becsületesen nevelek. Miért vagyok elítélendő?

2016. júl. 20. 20:46
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
15ös válaszoló vagyok. Nem írtam le, és bevallom, hogy hibáztam, hogy ezt a véleményt én úgy képviselem, hogy én magam se mennék bele szexkapcsolatba. Nekem a szexhez érzelmek kellenek, soha nem feküdtem még le úgy valakivel, hogy nem voltam vele kapcsolatban, vagy nem egy lépésnyire voltunk a kapcsolattól, tehát mindig szerelmes voltam már az adott hölgybe. Én így a véleményem kialakítását nem tartom kettős mércének, mivel olyan dologról mondtam negatív véleményt, amit én se tennék. A 16os válaszolónak részben igaza van, ítélkezni nincs jogom, de az, hogy nem jönnék össze olyan lánnyal, aki a szexkapcsolat híve, már ez is egyfajta ítélkezés, szóval itt az egyik nincs meg a másik nélkül.
2016. júl. 21. 08:34
 22/38 anonim ***** válasza:
#21 mégis óriási különbség van. képzeld el, ha te nem szeretnél meleg barátot, mert valamiért zavar ez és úgy érzed nem menne ez neked így, hogy te meg hetero vagy és ezt leírod. valószínűleg senkit nem bántana, mert tényleg nem egyszerű ez. vagy beírod a meleg topikokba, hogy te elítéled a melegeket, mert ez meg ez meg ez. ég és föld. valahogy az első az rólad szól, hogy nem vagy kompatibilis ezzel, de azért meghagyja, hogy éljen mindenki, ahogy tud(csak nem épp veled), a másodikban meg az van, hogy velük baj van, ők rosszak, nem kellene, hogy ilyenek legyen stb.
2016. júl. 21. 09:31
 23/38 anonim ***** válasza:
Igen, ebben igazad van, de ha belegondolsz, és hogy a te példáddal éljek, ha nem szeretnék meleg barátot, akkor zavar hogy meleg. Ez egy fajta homofóbia, mert ha nem zavarna, akkor nem lenne gondom ezzel a helyzettel. Ugyanez a szexkapcsolat. Ha nem zavarna, akkor össze tudnék jönni olyan lánnyal, aki kedveli ezt az életformát. Viszont mivel nem tudok, ezért nyilvánvalóan zavar a dolog, és így tudat alatt nyilván valamilyen szinten elítélem ezt az életformát.
2016. júl. 21. 09:49
 24/38 anonim ***** válasza:

Ez a meleg barát dolog ez az én személyes példám amúgy, nekem ez pl nehéz. Mert nincs meg nekem ott az a 100%os biztonság érzet, hogy itt most semmi nemi nincs a levegőben, mint egy hetero barátommal. De ettől nem az van, hogy baszog.atom a meleg ismerősömet, hogy ezt meg miért, csak tartok egy kicsit nagyobb távolságot. És nem gondolom, hogy vele bármi baj lenne, sőt örülök, hogy amióta rájött erre sokkal jobban van és élvezi az életet.

Attól, hogy én nem szeretek focizni nem ítélem el azokat sem, akik fociznak. Még ha nyilván én nem is akarok közéjük menni, meg untat az egész, ha erről beszélnek. stb stb.

2016. júl. 21. 09:57
 25/38 anonim ***** válasza:
Jah, meg tök vigyázok nehogy elrontsam a másik kedvét, ha ő lelkes és tök élvez valamit...
2016. júl. 21. 10:00
 26/38 anonim ***** válasza:
Szóval ha egy ismerősöd heroinfüggő lenne, akkor nem akarnád jó útra terelni, hanem inkább örülnél, mert élvezi, amit csinál? :D
2016. júl. 21. 10:02
 27/38 anonim ***** válasza:
A kettő nyilván nem ugyanaz. A szexkapcsolatba nem szoktak belehalni. Nincs aranydugás :D
2016. júl. 21. 10:06
 28/38 anonim ***** válasza:
Nincs, viszont egy huszonéves lány tönkreteheti magát ebben. Elkényelmesedik, mert heti 1-2 alkalommal kielégítik, és ez neki elég. Szexuális tárgyként tekintenek rá, majd ha ez évekig tart, akkor szexuális tárgyként tekint magára is. Nem tanulja meg azt, hogy a másikat hogyan, és mikor kéne tolerálni, mert ha valaki nem úgy teljesít, akkor vált, és talál egy másik kant. Ami valljuk be, egy csinos lánynak kb olyan nehéz, mint Mészáros Lőrincnek venni egy telefont. Itt nem magával azzal van baj, hogy lefekszik a haverjával, hanem ennek a következményeivel. A későbbi kapcsolatait is ehhez az időszakhoz hasonlítja, mert hát a "Béla jobban megdugott, nem kellett vele együtt élni, nem kellett elfogadni, csak találkoztam vele heti 2 órát és kész". Szerinted milyen komoly károkat okoz ez egy huszonéves lány gondolkodásában? Szerintem nagyon nagyokat, és nem hal bele, mint a heroinba, de ha harmincas évei elején majd ott áll minden nélkül egy elhasznált rongydarabként, akkor jön, hogy "minden férfi köcsög, mert nem kellek nekik."
2016. júl. 21. 10:11
 29/38 anonim ***** válasza:
szerintem ezt hasra ütés szerűen írod. nekem sincs fogalmam, hogy kinek, hogy alakul az élete. de nem dumálok bele máséba, főleg, ha fogalmam sincs. és főleg, ha körülnézek és nem azt látom, mennyi klassz tartós párkapcsolat virágzik körülöttem. sőt, azt kifejezetten látom, hogyan sérülnek szét emberek normál párkapcsolatokban.
2016. júl. 21. 10:17
 30/38 anonim ***** válasza:
Jó, akkor hasra ütésszerűen írom :D Nem egy ilyen esetet láttam, amit leírtam, de mindegy. Sok lány barátom van. Belementek ilyen kapcsolatocskákba, és 24 éves korukban ki vannak égve, befordultak a világ elől, nem adnak magukra. Pedig gyönyörű lányok lehetnének, ha nem alázták volna meg őket a kedves partnereik, és nem ők lettek volna az ágyasok, amíg a csávó titkolt barátnőjével nem utazta volna be Európát. A legegyszerűbb az, hogy nem visszaérvelsz, hanem rámondod, hogy én biztos hasra ütök, és hülye vagyok. Hát mindegy, szerintem fejezzük is be az egészet. Szia
2016. júl. 21. 10:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!