Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért kell ítélkezni azok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell ítélkezni azok fölött a nők fölött akik "csak" szex kapcsolatot szeretnének?

Figyelt kérdés

Nagyon sok kérdésben/válaszban elítélik, kritizálják, leku..rvázák azokat a nőket akik érzelmek nélküli szex kapcsolatban vannak. És nekem ez nagyon rosszul esik, mert én is ilyen cipőben járok, de nem tartom magam ri--bancnak.

30-as nő vagyok, több éves kapcsolatokkal, és rengeteg csalódással a hátam mögött. Annyit szenvedtem már párkapcsolatok miatt, hogy egyszerűen úgy érzem, hogy soha többé nem akarok senkinek esélyt adni arra, hogy bántson. Konkrétan az ex férjem, újszülött kisbabával hagyott ott...

Fizikai igényeim viszont nekem is vannak. De nem pénzért vagy bármiféle haszonszerzés céljából szexelek a szexpartneremmel, csakis kölcsönös örömszerzés miatt. Az érzelmi életem is rendben van, tökéletesen elég a gyermekem szeretete, akit tisztességesen, becsületesen nevelek. Miért vagyok elítélendő?

2016. júl. 20. 20:46
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
27%
Mert megfutamodsz, az egyszerűbb utat választod. Nem ez a világ rendje. Ez csak egy vélemény.
2016. júl. 20. 20:48
 2/38 A kérdező kommentje:
Kedves első, ebben igazad van. De ettől nem leszek se ri..banc, se ku..rva...csak esetleg "gyáva"...De ez nekem most így jó, biztonságos....
2016. júl. 20. 20:52
 3/38 anonim ***** válasza:
97%

Mert sokan álszentek.

Papolnak itt a megfelelő viselkedésről, elítélik a másikat, mert a testi örömöket felnőtt (!) módjára tudják hajszolni, és ha már egy hónapon belül 2 különböző pasival is szexeltél már, akkor r!b@nc vagy. De közben meg ők se jobbak. Egy fokkal se.

Itt mindenki jól nevelt, ha a másikat le kell b@$zni. Azért a valóságban megnézném, hogy mennyire pedánsak ezek az emberek.

Na meg a pasik cserélgethetik a nőket, mint a boxeralsót. Valaki naponta teszi ezt, valaki csak hetente... A nőknek viszont egyáltalán nem lehet ilyet, mert ők nők! Ez is hülyeség szerintem. :D Én senkit nem néznék hímringyónak vagy ribizlinek, mert szeretnek szexelni. Egészségükre!

UI. Félreértések ne essenek! Nincs szexkapcsolatom, nem ezért védeném burkoltan a kérdezőt. Sőt! Szűz vagyok. :D De ez a sok álszenteskedés k.u.r.v.a. gáz szerintem. Felnőtt nő! Csak tudja már, hogy mi kell neki. És ha az szex, és semmi kapcsolat, akkor ennyi.

2016. júl. 20. 20:56
 4/38 anonim ***** válasza:
94%

Én se értem.

Ez nem az erkölcsi romlásról szól, hanem arról, hogy az ember se több, se kevesebb nem lesz attól, ha azt csinálja, amihez kedve van, még akkor sem, ha éppen szexelni van kedve. Nem a szexkapxsolat képviseli az erkölcsi romlást, hanem a fröcsögve kur..ázó „értelmiségi” középosztály.

26F

2016. júl. 20. 20:57
 5/38 anonim ***** válasza:
93%

Nem ítéllek el. Senkit semmiért nem ítélek el. Nem látok a döntéseinek okai mögé, nem tudom, hogy mi történt vele, minek ítélkezzek?

Ne foglalkozz velük, élj úgy, ahogy neked jól esik!

2016. júl. 20. 20:58
 6/38 anonim ***** válasza:
53%

30 körül, fölött,felelősségteljes felnőtt emberként, azt mondom oké.

A te életed.

Mikor 20 év körüli csajokat már 10en megcsináltak, az azért érdekes kissé.

2016. júl. 20. 21:03
 7/38 A kérdező kommentje:
Légyszi ne írjatok privát üzenetet. Nem azért írtam ki a kérdést, mert szexpartnert keresek...Csak a témában olvasgatva, hirtelen szíven ütött a sok negatív megjegyzés a "magamfajta" nőkre...
2016. júl. 20. 21:04
 8/38 anonim ***** válasza:
100%

Nézd igazából a nő az egy ikonikus dolog egy anya egy szent dolog

Ez az én felfogasom

Nem szép de nálunk férfiaknál sem az

Elítélendő? Nem

Én nem tennék ilyet igazából hogy legyen egy ilyen viszonyom

De ismerek olyat akinek van

Szerintem nincs ebben olyan nagy dolog

Na meg az ember addig élvezze az életét amig tudja

És ha neked ez kell csináld nincs ezzel baj

Kitartás neked

Ha látják azt hogy igen ezt te felvallalod akkor rájönnek hogy nem tudnak bántani és ennyi

Szebb jövőt

28/f

2016. júl. 20. 21:10
 9/38 anonim ***** válasza:
92%

Azért a mert a múltban élő hímsoviniszta férfiak azt hiszik, hogy ez csak nekik jár, csak az ő kiváltságuk. Mert ha a nők is lesznek olyan felvilágosultak, bevállalósak és magabiztosak mint a férfiak, akkor aztán már tényleg nem fogják tudni irányítani őket.

A legnagyobb poén az, hogy lenéznek ezért, de ugyanakkor azt mégis elvárják, hogy velük lefeküdj. Nevetségesek, ne törődj velük.

2016. júl. 20. 21:24
 10/38 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem elítélendő,sokan csinálják.

Én is szoktam ilyen kölcsönös kielégítésen alapuló kapcsolatot kialakítani.

25f

2016. júl. 20. 21:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!