Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Diplomás Fiúk, nálatok probléma a szexet illetően, ha egy lány iskolázatlan? Ha 8 általánost végzett, már le sem feküdnétek vele?
Megismerkedtem egy férfival interneten keresztül. Nagyon jól el tudtunk beszélgetni. Szinte már izzott köztünk a levegő. Elmondta,hogy ő milyen iskolákba járt. Egyetemi végzettsége van. Majd megkérdezte tőlem, hogy mi a végzettségem. Elmondtam, hogy csupán az általános iskolát fejeztem be. Erre az volt a reakciója, hogy ő ilyen lánnyal le sem feküdne, nemhogy kapcsolat legyen belőle. Azt mondta biztos nem vagyok elég tanult ahhoz, hogy élvezze vekem a szexet. Pedig én szívesen lefeküdtem volna vele, ha nem így áll hozzám. Minden diplomás férfi ilyen? Még a szex is csak olyannal megy, akinek szintén diplomája van?
26L
Hát igen, nem a diploma teszi az embert :)
Ahogy kiderült a kérdező esetéből is.
Nekem csak 1 diplomám van. De diplomás barátom egy sem.
Mondjuk a környékünkön kevés az egy főre eső diplomások száma :)
Nyitottság, őszinteség, játszma mentesség, szerénység.
Ezek értékek emberi kapcsolat szempontjából, a diploma nem. A diplomával, iskolákkal való dicsekedés meg egyszerűen szánalmas ilyen szituációban. Annak állásinterjún a helye. bár lehet, hogy az "úriember" diplomája arra a célra nem alkalmas...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!